News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

La presiunea arădenilor, Bibarț redeschide pasajul din zona 300 La presiunea arădenilor, Bibarț redeschide pasajul din zona 300
Please follow and like us:
Pin Share
Ideea năstrușnică a primarului Călin Bibi Bibarț de a închide pasajul dintre zona 300 și Micălaca (zona Kaufland), pentru autoturisme, a dat naștere la reacții neașteptate din partea a sute, poate chiar mii de arădeni care s-au întrebat pe rețelele de socializare ce minte odihnită a venit cu o asemenea măsură. Închiderea pasajului nu avea nicio logică, atâta timp cât în acea zonă nu a avut loc niciun accident, nu au existat ambuteiaje, ba din contră, traficul s-a desfășurat normal. Bibarț a încercat în câteva rânduri, prin filmulețe postate pe pagina sa de Facebook să convingă arădenii că e de bine, în ciuda faptului că toată lumea îi spunea, pe aceeași pagină de Facebook, că e o mare prostie. În cele din urmă, Bibarț a priceput, cu greu, dar a priceput, că măsura nu ajută la nimic, așa că a decis redeschiderea pasajului. Ca să nu se facă de râs, a mai luat o măsură să pară că nu a pierdut cu totul „războiul“: se va interzice traficul pietonilor de la 7 la 8,30 în zilele lucrătoare. O prostie la fel de mare ca cea cu închiderea traficului auto.
„În urma concluziilor primite de la Grupul de lucru și analiză constituit pentru a găsi soluții eficiente în privința pasajului închis traficului auto din zona Maranata-Micălaca, voi propune astăzi Comisiei de sistematizare următoarea modificare: deschiderea traficului auto, cu sens unic dinspre strada Exterioară înspre Titulescu, și interzicerea traficului pietonilor doar între orele 7-8,30 în zilele lucrătoare, când traficul auto este intens în acea zonă“, scrie Bibarț pe pagina sa de Facebook.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *