News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Copiii de gimnaziu din județul Arad încep cursurile gratuite de programare, în cadrul proiectului „CODE Kids – Programează viitorul comunității tale” Copiii de gimnaziu din județul Arad încep cursurile gratuite de programare, în cadrul proiectului „CODE Kids – Programează viitorul comunității tale”
Please follow and like us:
Pin Share

Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad organizează un proiect pilot la sediul central și la Filiala „Sever Bocu” din carierul Șega, prin crearea a trei grupe de coding – două la sediul central și una dedicată copiilor de etnie rromă din cartierul Șega. Fiecare grupă va avea un număr de 12 cursanți, locurile fiind ocupate în ordinea solicitărilor de înscriere.

Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad este parteneră în cadrul proiectului, coordonează propriul club de programare și gestionează activitatea bibliotecilor de pe raza județului Arad, sprijinind bibliotecarii și copiii care au început activitățile de programare.

Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad lansează OPEN CALL pentru înscrierea celor care doresc să facă parte din echipa de coding de la sediul Bibliotecii Județene, cu data limită: miercuri, 26 mai 2021, ora 17:00.

Condițiile de înscriere includ:

– completarea în cadrul proiectului a datelor personale de identificare;

– completarea Declarației de consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal;

– înscrierea la bibliotecă în mod gratuit.

Persoana de contact pentru informații și înscriere: Maria Truța, bibliotecar – biroul de animație culturală și împrumut carte pentru copii, telefon: 0257.256.510 (tasta 2).

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *