News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Fostul socru al deputatului Sergiu Bîlcea a murit în urma unei explozii, în mașină Fostul socru al deputatului Sergiu Bîlcea a murit în urma unei explozii, în mașină
Please follow and like us:
Pin Share

În această dimineață în jurul orei 7, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat iar în interior se afla un bărbat decedat.

În continuare se efectuează cercetări cu privire la stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, se merge pe varianta unui asasinat în cazul de la Arad.

Victima, Ioan Crișan, avea 66 de ani și avea ferma piscicolă, fiind fostul socru al senatorului liberal Sergiu Bîlcea.

Și martorii spun că ar fi fost un atac cu bombă

Și martorii de la fața locului spun că ar fi fost un atac cu bombă.

O femeie care locuiește în blocul de lângă incident spusne că a văzut un bărbat cu geaca neagră în zonă și când a vrut să ia telefonul să filmeze, acesta dispăruse. Ulterior, mașina a luat foc.

În acest moment, sunt vizate deja mai mult persoane în acest caz.

Având în vedere evenimentul din județul Arad, Centrul de Informare și Relații Publice al I.G.P.R. este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus deplasarea, de urgență, la fața locului, a unor specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru a sprijini ancheta.

Echipa de specialiști este coordonată de adjunctul directorului Direcției de Investigații Criminale, comisar-șef de poliție Cristian GHEORGHE.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *