News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

O vedetă Antena 3 s-a îmbolnăvit de COVID. Testul PCR a ieșit pozitiv, deși s-a vaccinat în februarie O vedetă Antena 3 s-a îmbolnăvit de COVID. Testul PCR a ieșit pozitiv, deși s-a vaccinat în februarie
Please follow and like us:
Pin Share

O prezentatoare a postului de televiziune Antena 3 s-a îmbolnăvit de COVID în condițiile în care s-a vaccinat împotriva bolii, încă din luna februarie.

Maria Coman este cea care a contactat virusul, deși s-a imunizat împotriva acestuia. Vedeta Antena 3 a precizat că se simte bine, dar că boala i-a dat peste cap planurile de vacanță. Ea avea planificat un weekend la Paris, în Franța, însă nu va mai putea pleca.

„Am ratat liniștită, ca mulți alții, primele 3 valuri de pandemie, dar nu avea cum să fie atât de simplu încât să îl ratez și pe al patrulea. Dar, să o luăm cu începutul. A venit și vaccinul, m-am și vaccinat, a mai trecut niște timp, a trecut și vârful crizei, părea că în sfârșit e o perioadă bună, așa că m-am apucat de cumpărat bilete de avion și planificat diverse. Cum concedii prea multe nu sunt pe timpul verii, m-am înghesuit cât am putut prin weekenduri, cu o singură excepție (pe lângă Grecia, care a rămas cum am stabilit mai sus), un week-end prelungit la Paris.

De plecat trebuia să plecăm joi, adică poimâine. Pe weather zicea cam 22 de grade și ploaie, mi-am notat să îmi iau umbrela, pentru că de obicei când îmi iau umbrela nu plouă. Și deja speram că o să îmi găsesc și un parfum nou și că, oricum, dacă nu îmi găsesc, măcar testez ce a mai apărut”, a povestit prezentatoarea TV experiența prin care trece.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *