News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Callipso – un magazin online foarte complex cu produse moderne  de manichiură și pedichiură! Callipso – un magazin online foarte complex cu produse moderne  de manichiură și pedichiură!
Please follow and like us:
Pin Share

Callipso.ro este acel magazin online care oferă zilnic produse de actualitate pentru persoanele interesate de îngrijirea mâinilor. Orice salon de înfrumusețare ar trebui să  fie interesat continuu de produsele comercializate de acest modern distribuitor produse manichiura. Produsele profesionale și semiprofesionale comercializate de către Callipso.ro se adresează atât saloanelor profesionale de înfrumusețare cât și persoanelor care își realizează singure manichiura și pedichiura acasă.

În oferta acestui magazin interesant sunt incluse acum produse diferite pentru îngrijirea mâinilor: geluri color, kituri de construcții, soluții speciale pentru manichiură primer, top, basic, acetonă, degresant, ulei pentru cuticule, gel construcție, extensii unghii, decor unghii, aparatură sofisticată pentru uscarea unghiilor, accesorii și instrumente diverse pile, buffere, acryl, polygel, pudră acrilică, decor unghii, tatuaje pentru unghii, ojă semipermanentă, etc.

Cum se construiește o unghie într-un salon de manichiură cu produse moderne?

            Construcția unei unghii va începe întotdeauna cu aplicarea soluției pentru îndepărtarea cuticulelor. Cuticulele nu se taie în ziua în care se realizează construcția unghiilor! După ce a fost aplicată soluția pentru cuticule, cu un instrument special, acestea se vor împinge pentru a nu veni în contact direct cu gelul de construcție.

Luciul natural al unghiei trebuie îndepărtat cu ajutorul unei pile speciale sau al unii buffer modern. Apoi unghia se curăță și se degresează foarte bine.

După aranjarea completă a unghiei naturale, tăiere și pilire la același nivel, se montează șablonul sub unghia naturală în așa fel încât să fie în prelungirea acesteia. Primul strat care trebuie aplicat este acela de primer non acid. Apoi se aplică gel de construcție în strat subțire și uniform și se polimerizează pentru a se întări în mod eficient.

Gelul de construcție se va aplica pe patul unghiei și pe șablon exact la dimensiunea dorită. La final, șablonul se va îndepărta ușor fără a afecta extensia unghiei. Această construcție trebuie acoperită cu alt tip de gel care se numește gel cover. Peste acest gel se poate aplica orice tip de gel colorat în funcție de preferințe. Gelul cover este important deoarece oferă o formă uniformă unghiei și acoperă foarte eficient locul de îmbinare dintre unghia naturală și extensia nou creată din gel.

Înainte de a aplica noul strat de gel colorat se va aplica din nou un strat de primer fără acid. Se polimerizează din nou, bineînțeles. Apoi se pot aplica diferite decorațiuni pe unghie sau se pot realiza picturi manuale cu pensule foarte subțiri și cu vopsea de altă culoare. La final, unghia se va sigila cu un top gel în două straturi. După aplicarea fiecărui strat se va polimeriza din nou unghia pentru uscare și mai ales pentru o fixare cât mai durabilă.

Aproape toate categoriile de produse necesare  realizării unei manichiuri și pedichiuri ultramoderne pot fi achiziționate cu ajutorul magazinului online Callipso.ro. Aici veți găsi întotdeauna produse consacrate pentru industria de înfrumusețare. Cele mai renumite firme și cei mai apreciați producători!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *