News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Arădenii luptă pentru un loc între primele patru, în UTA – Chindia Arădenii luptă pentru un loc între primele patru, în UTA – Chindia
Please follow and like us:
Pin Share

Penultima etapă a turului programează la Arad partida dintre UTA și Chindia Târgoviște, luni, de la 17:30. Cu doar un rezultat de egalitate, roș-albii ar depăși formațiile din Voluntari și Botoșani, la golaveraj și s-ar instala în „careul de ași” al clasamentului.

Întâlnim o formație care se închide bine, pregătită de un antrenor atent la detalii (n.r., Emil Săndoi), iar acest lucru se vede prin rezultatele obținute pe termen lung. În formația noastră revine Dangubic, dar s-a accidentat Passaglia, din cauza unei probleme medicale mai vechi”, a spus Laszlo Balint la conferința de presă dinaintea partidei. Antrenorul arădenilor a menționat că încearcă să compenseze lipsa spectatorilor prin motivație și inspirație. De asemenea, un alt jucător care va reveni în echipă este albanezul Batha, după ce acesta și-a ispășit cele două etape de suspendare.

Chindia vine după o victorie la Mediaș, cu Gaz Metan, în Cupa României, decisă prin autogolul ex-utistului Vlad Morar (0-1). În campionat, dâmbovițenii nu traversează o perioadă fastă, obținând doar două puncte din ultimele patru meciuri, fără gol marcat, situându-se pe locul 10, cu 14 puncte la nouă lungimi în spatele arădenilor.

Arbitru de centru a fost desemnat Marian Barbu, din Făgăraș, care a mai arbitrat UTA în acest sezon în înfrângerea de la Botoșani (2-1) și remiza din fieful lui Dinamo (2-2). Acesta va fi ajutat la cele două linii de Alexandru Cerei (Cluj Napoca) și Vlad Bârleanu (București). Rezervă este covăsneanul Viorel Flueran, iar rolul de observator îi revine timișoreanului Nicolae Grigorescu.

B.C.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *