News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Ea este fetiţa omorâtă şi incendiată lângă un cimitir din Arad. Dacă o recunoaşteţi, sunaţi la 112 Ea este fetiţa omorâtă şi incendiată lângă un cimitir din Arad. Dacă o recunoaşteţi, sunaţi la 112
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii şi procurorii au făcut publice, astăzi, mai multe fotografii reconstituite cu fetiţa omorâtă şi incendiată lângă un cimitir din Arad, în speranţa că cineva o va recunoaşte.

Fetiţa omorâtă şi incendiată lângă un cimitir din Arad are, potrivit anchetatorilor, o înălţime de 1,10-1,20 metri, ochi căprui, părul şaten şi vârsta aproximativă de 5-6 ani.

„Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a fost sesizat despre faptul că, în municipiul Arad, în cartierul Bujac, în vecinătatea cimitirului, pe un drum lăturalnic – agricol, a fost identificat un fragment dintr-un membru inferior drept, de natură umană, parţial carbonizat şi că despre acest eveniment au fost anunţaţi prin serviciul SNUAU 112, lucrătorii de poliţie judiciară  din cadrul P.M.Arad – Secţia 1 Urbană Vlaicu.

În cauză s-a început urmărirea penală „in rem” sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor, faptă prev. de art.188 al.1 C.pen, profanarea de cadavre sau morminte, faptă prev. de art.383 al.1 C.pen. cu aplic. art.38 al.1 C.pen. privind concursul real de infracţiuni. Prin ordonanţa din data de 01.11.2021 s-a dispus extinderea cercetărilor privind infracţiunea de violenţă în familie, prev. de art. 199 al. 1 C.p. în condiţiile art. 188 al. 1 C.p. şi profanare de cadavre sau morminte, prev. de art. 383 al. 1 C.p., cu aplic. art. 38 al. 1 C.p.

Urmează a fi dispuse expertize complexe genetice-judiciare, fizico-chimice, toxicologice.

Prin ordonanţa din data de 30.10.2021 s-a dispus efectuarea unei autopsii a cadavrului neidentificat la nivelul SJML Arad.

În urma efectuării autopsiei medico-legale la care au participat şi organele de cercetare penală delegate în cauză s-a stabilit de către medicul legist că victima este de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 5-6 ani, că moartea a fost violentă şi s-a datorat posibil unui traumatism cranio-cerebral acut cu prezenţa unui hematom subdural, data morţii datează cu 24-48 ore anterior găsirii cadavrului.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *