News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Sprijin pentru proprietarii utilajelor agricole, oferit de Primăria Pecica Sprijin pentru proprietarii utilajelor agricole, oferit de Primăria Pecica
Please follow and like us:
Pin Share

Proprietarii utilajelor agricole care, din diverse motive, nu au toate actele întocmite, nu mai au acum de ce să se teamă. Responsabilă pentru această situație este Primăria orașului Pecica, care vine în sprijinul locuitorilor săi, aflați în această situație.

Având în vedere succesul acțiunii desfășurate în luna decembrie, atunci când peste 30 de vehicule au fost puse în legalitate, Primăria Oraşului Pecica, prin Serviciul de Poliţie Locală, vine, din nou, în sprijinul proprietarilor de utilaje agricole (tractoare, remorci, combine etc.) sau de mopede din Pecica, Turnu, Sederhat şi Bodrogu Vechi, în vederea efectuării Inspecției Tehnice Periodice (ITP), Cărţii de Identitate a Vehiculului (CIV) sau a atestatului tehnic”, a declarat primarul Petru Antal.

Soluția oferită este la îndemâna tuturor. „Deoarece un număr mare de proprietari care deţin astfel de utilaje nu sunt la zi cu aceste documente, se va organiza, în colaborare cu Registrul Auto Român (RAR), o acțiune de punere în legalitate în orașul Pecica”, a adăugat primarul Antal.

Persoanele care se află în situația menționată, sunt rugați să îl contacteze pentru detalii pe șeful Serviciului Poliţie Locală, Edward Simo, la numărul de telefon: 0746.429.657, până la data de 28 februarie 2022. Dată la care va fi organizată acțiunea va fi comunicată din timp. Pentru aceasta, este necesar să se încrie minim puţin cinci proprietari de vehicule agricole.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *