News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

J la jante – Ce este și de ce este important? J la jante – Ce este și de ce este important?
Please follow and like us:
Pin Share

Iată ceva ce ar trebui să știe orice pasionat de mașini. Ca și în cazul anvelopelor, jantele au marcaje utile specifice, care sunt mai puțin ușor de înțeles sau de descifrat. Aceste marcaje sunt inscripționate sub formă de coduri alcătuite de numere și litere stabilite pe baza anumitor standard.

Datorită acestor standarde suntem capabili să citim și să înțelegem lățimea și diametrul jantelor, precum și cât este ET-ul lor.

O jantă este un element care completează o roată de mașină și poate fi realizată din tablă sau aluminiu. Jantele îmbunătățesc performanța vehiculului? Dacă vrei ca alegerea jantelor să nu îți dea prea multe probleme, trebuie să știi că poți face acest lucru plasând o comandă jante de aici www.vadrexim.ro . În scurt timp vei fi sunat de un consultant care va verifica, conform datelor din talonul mașinii, compatibilitatea acestora cu mașina ta, și astfel vei fi sigur de alegerea jantelor potrivite.

Ce înseamnă J la jante?

J este litera corespunzătoare profilului jantei. Profilul poate avea mai multe categorii, care sunt complet dependente de structura mașinii. Exemple de profile ale jantelor auto:

J pentruj jante de autoturisme.

JJ-urile sunt jante cu profil dedicat mașinilor 4×4.

P, K sunt jante potrivite pentru mașinile clasice clasice.

S, T, V sau W sunt caracteristici ale jantei specifice vagoanelor.

Această informație importantă apare pe jante sub formă de coduri, cum ar fi 6Jx15. Aici 6 este cel care arată lățimea interioară, iar litera J se referă la profilul acesteia.

Când alegeți jante pentru mașina, este important să verificați următoarele înainte de a vă interesa materialul sau designul acestora, profilul jantei, reprezentat de litera J și compatibilitatea acesteia cu mașina.

Alegerea corectă a jantelor este importantă pentru anvelopele auto și pentru a conduce mașina în condiții optime și în deplină siguranță.

Dacă jantele mașinii tale nu sunt verificate, din punct de vedere al compatibilității, așa cum ar trebui, în funcție de profil, acestea pot creea multe probleme la condus.

Este recomandat să ținem cont, atunci când dorim să ne echipăm mașina cu jante, de specificațiile producătorului auto pentru modelul mașinii pe care dorim să le montăm.

Poți găși și alte informații despre jante și inscripțiile de pe acestea de aici. Poți află tot ceea ce te interesează despre roțile mașinii, dar și multe alte lucruri interesante.

Sursa foto: Vadrexim

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *