News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Fanteziile sexuale ale zodiilor de aer – Ce scenariu erotic trebuie să încerci pentru a le aduce pe culmile extazului Fanteziile sexuale ale zodiilor de aer – Ce scenariu erotic trebuie să încerci pentru a le aduce pe culmile extazului
Please follow and like us:
Pin Share

Întrebarea Ce zodie ești? s-ar putea să nu fie primul lucru la care te gândești înainte de o noapte pasională alături de persoana iubită, însă există un motiv pentru care ar fi bine să faci o mică cercetare în această direcție. Se pare că astrele pot avea o anumită influență asupra vieții tale amoroase și te pot ajuta să reaprinzi flacăra pasiunii atunci când relația pare că stagnează.

 

Indiferent de zodia pe care dorești să o cucerești sau de stadiul relației, o scurtă privire asupra preferințelor sexuale ale partenerului te poate ajuta să-i înțelegi mai bine nevoile și, în cele din urmă, să ajungeți la o conexiune mai profundă pe plan sentimental.

Iată care sunt cele mai ascunse fantezii ale zodiilor de aer și cum le poți transforma în realitate

 

Dorința de a explora un nou „teritoriu” în materie de sex poate fi atât intimidantă, cât și incitantă pentru ambele părți. Este, totuși, important de menționat că ieșirea din zona de confort poate duce nu numai la orgasme mai intense, ci și la o intimitate sporită și consolidarea încrederii reciproce. Trebuie doar să îndrăznești să încerci ceva nou, iar aceasta este specialitatea Gemenilor. Care este însă mica lor „slăbiciune”?

     1. Gemeni: Relațiile sexuale cu mai mulți parteneri

Probabil un subiect tabu pentru multe cupluri este introducerea celei de-a treia „roți” în ecuație. Acest pas poate fi cu mult în afara zonei tale de confort, ceea ce este perfect normal și nu trebuie să întreci această limită dacă nu este în acord cu dorințele tale. Gemenii sunt persoane curioase, duale și comunicative, motiv pentru care partidele în trei (sau cu mai mulți parteneri) se pot număra printre fanteziile la care tânjesc în secret. Acești nativi adoră să învețe lucruri noi și, prin urmare, să facă „schimb de experiențe”, poate chiar alături de un alt cuplu. În definitiv, Gemenilor le place să facă lucrurile în pereche.

Dacă o astfel de experiență este mult prea îndrăzneață pentru tine, poți face apel la latura creativă a acestui semn de aer. Introdu câteva jucării erotice în rutina voastră, încercați o partidă de „role play”, sau îmbrăcați-vă în costume jucăușe.

     2. Balanță: O noapte fierbinte într-un cadru romantic

Balanțele pun accent pe emoție atunci se implică într-o relație și sunt, de fel, niște romantici incurabili. Sunt sociabili și hedoniști, fiind concentrați asupra plăcerilor vieții, a lucrurilor rafinate și a stimulării simțurilor. Acestea fiind spuse, nimic nu intrigă mai mult nativii zodiei Balanță decât un cadru luxuriant: șampanie, lumânări, trandafiri, tot pachetul! Pentru a completa decorul somptuos, un body negru din dantelă sau o rochie de noapte fină din satin îi va stârni dorința și instinctele animalice mai repede decât te-ai aștepta! Poți găsi o colecție impresionantă și elegantă de lenjerie erotică aici, pe site-ul Pasiune.ro, care-ți vor pune partenerul în dificultate (într-un mod pozitiv).

     3. Vărsător: Folosirea jucăriilor erotice

Nativii zodiei Vărsător sunt persoane inovatoare, axate pe cele mai noi tehnologii și gadgeturi apărute pe piață. Aici nu intră numai ultimul model de smartphone sau de ochelari VR, ci și dispozitivele „auxiliare” în dormitor. Dacă vrei să captezi atenția partenerului aflat în acest semn solar, nu există alt mod mai bun decât introducerea jucăriilor erotice în viața voastră intimă. Dacă nu știi ce să alegi și nu vrei să ai parte de surprize neplăcute, discută cu iubitul/soțul tău înainte de achiziționare și decideți împreună care sunt cele mai bune opțiuni. Astfel veți putea descoperi care sunt preferințele, fetișurile, dar și limitele voastre.

Dă frâu inhibițiilor și explorează-ți sexualitatea! Orice poveste de dragoste trebuie să aibă propriile sale „picanterii”.

Sursa foto: Pexels.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *