News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Ce garanție au bijuteriile Pandora? Ce garanție au bijuteriile Pandora?
Please follow and like us:
Pin Share

Bijuteriile Pandora sunt adorate în lumea întreagă datorită unicității și varietății lor deosebite. Fie că vorbim despre inele, cercei strălucitori sau brățări care pot fi accesorizate cu cele mai ingenioase charm-uri și talismane, fiecare dintre aceste accesorii speciale alcătuiește câte o poveste unică – și anume, a celei care le poartă.

Dacă dorești să-ți povestești istoria și să-ți pui în evidență personalitatea în mod unic, o poți face cu ajutorul unor astfel de bijuterii originale. Pentru a te bucura pentru un timp cât mai îndelungat de acestea, trebuie să știi că te poți bucura de o garanție extinsă datorită materialelor de calitate din care ele sunt realizate.

Citește mai multe despre acest aspect in rândurile de mai jos.

Bijuteriile Pandora – o poveste unica pentru fiecare femeie

Brandul danez Pandora a început să creeze bijuterii cu ajutorul cărora femeile din întreaga lume își spun poveștile. De la un mic bijutier danez local, a devenit rapid o companie lider mondial, cu vânzări în peste 100 de țări și cu o evoluție spectaculoasă.

Succesul său se datorează materialelor atent selectate pentru confecționarea pieselor, dar mai ales a măiestriei și atenției depuse pentru conceperea și realizarea fiecărui articol în parte.

Astfel, vei regăsi in colecțiile Pandora brățări, cercei și inele lucrate manual și atent finisate, cu un aspect unic. Brățările cu talismane reprezintă modalitate perfectă de a sublinia povestea și stilul tău unic, deoarece îți poți alege combinațiile care se potrivesc cu dispoziția ta, pentru ca apoi să le aranjezi cum crezi de cuviință. Comandă o brățară Pandora de pe site-ul magazinului, și alege-ți apoi combinațiile de nuanțe, culori și simboluri pentru a crea o impresie electrizantă.

Îți poți decora brățara cu un set neconvențional de talismane simbolice, ca să exprimi cine ești și ce iubești. Evocări ale pasiunilor, amintirilor și viselor care îți dau puterea de a acționa, sunt aici pentru a te ajuta să-ți evoci povestea.

Ce garanție au produsele Pandora

Poți recunoaște oricând bijuteriile originale Pandora datorită unor elemente distinctive. Bijutierii lucrează îndeaproape cu furnizorii pentru a se asigura că aleg materii prime atent selectate, obținute din surse responsabile.

Astfel, atunci când achiziționezi de exemplu brățări Pandora Moments originale vei ști că sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate. Ele au în componență fie argint 925, fie aliaje metalice unice, precum aur galben sau roze de 14k, folosite de exemplu pentru colecțiile Pandora Shine și Pandora Rose.

Aceste bijuterii deosebite sunt realizate prin împletirea între măiestria tehnicilor tradiționale cu tehnologii moderne, fiind rafinate pana in cele mai mici detalii, fiecare model având și certificarea și logo-ul inscripționat pe partea interioară.

Garanția oferită pentru purtarea acestor bijuterii este de 24 de luni de la data cumpărării, atât pentru părțile metalice cât și pentru elementele realizate din altfel de materiale precum cristale sau sticlă de Murano.

Posibile reacții adverse

Aliajele din argint și aur nu conțin nichel și ca urmare, rareori cauzează reacții alergice. Cu toate acestea, anumite elemente ale bijuteriilor pot să conțină, în mod natural, urme ale acestui metal, fiind însă atât de scăzute încât pot declanșa reacții adverse doar la persoanele extrem de sensibile.

Totuși, dacă pentru anumite motive te-ai decis să returnezi una dintre piesele originale Pandora cumpărate, trebuie să știi să o poți face în decurs de 14 zile de la momentul  achiziționării.

Cum să-ți îngrijești corect bijuteriile Pandora

Pentru a te bucura de bijuteriile tale Pandora pentru cât mai mult timp, lustruiește-le des cu o laveta moale pentru a le păstra strălucirea. Păstrează-le separat, într-o cutie sau un săculeț, pentru a le menține aspectul, și a nu le zgâria sau deteriora.

Manevrează-le cu atenție, pentru a evita impactul cu suprafețe dure. Nu le purta atunci când înoți, ori faci baie sau sport, și limitează contactul cu materii grase precum machiaj, creme sau parfumuri.

O dată pe an, este bine să duci bijuteriile pentru a fi inspectate, în mod profesional, de către un bijutier. Acesta va verifica sistemul de închidere, fixare și prindere, și te va sfătui cum să le îngrijești cu deosebită atenție.

Bijuteriile Pandora dezvăluie ce se ascunde în inima ta. Exprimă-te cu astfel de bijuterii deosebite, care arată ceea ce ești și ce iubești!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *