News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Descoperă farmecul Egiptului dintr-o altă perspectivă în  Sharm El Sheik Descoperă farmecul Egiptului dintr-o altă perspectivă în  Sharm El Sheik
Please follow and like us:
Pin Share

O țară ca Egiptul are multe de arătat tuturor turiștilor, iar Sharm El Sheik este una dintre destinațiile care s-au dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Dincolo de toată încărcătura istorică a zonei, peisajele și zecile de oportunități unice pe care le ai aici sunt cele care transformă o simplă vacanță în momente cu adevărat speciale. De la recifurile de corali pe care le poți găsi chiar la mal, la culoarea specifică a apei sau nisipul fin de pe plaje la jocul de culori inedit de la apus acolo unde marea întâlnește deșertul, totul pare ca o operă de artă a naturii pe care o poți savura din plin, fie de la balcoanele punctelor de cazare, fie în aventurile de care vei avea parte aici. Rezervă o vacanță în Sharm El Sheik cu LGT și bucură-te din plin de experiență, fără grija organizării!

De ce să te bazezi pe serviciile oferite de Let’s Go Travel?

Dacă vrei să ai parte de o vacanță perfectă, cu fiecare detaliu pus la punct, însă fără să depui efort, atunci LGT este soluția. Aici vei găsi zeci de oferte de vacanță adaptate cerințelor tale, pentru ca totul să fie așa cum îți dorești, detaliile fiind stabilite de la început prin intermediul unor ședințe de consultanță cu agentul tău. Tu decizi unde și când pleci, cât stai și ce activități vei face, în timp ce echipa va prelua întreaga responsabilitate de a face pregătirile necesare. Întârzieri, anulări ale zborurilor sau alte neplăceri nu vor reprezenta probleme pentru tine, iar toate vor fi rezolvate imediat.

Descoperă ofertele Let’s Go Travel pentru Sharm El Sheik

Un alt aspect care te va convinge că este o alegere bună să colaborezi cu LGT îl reprezintă suita de hoteluri pentru a-ți alege locul de cazare. Aici vei găsi printre cele mai prestigioase complexuri și resorturi din zonă la care poți rezerva un sejur de 7, 9 sau 12 nopți, după preferințe.

Primul nume de pe listă este Jaz Mirabel Resort, o clădire de 5 stele, situată în stațiunea Nabq Bay ce îți oferă nenumărate facilități care îți vor face șederea de neuitat. Camerele sunt dotate complet pentru a nu-ți lipsi nimic, balcoanele oferă priveliști impresionante și dispui de zeci de posibilități de petrecere a timpului. Costul pentru un sejur complet de 7 nopți pornește de la doar 916 EUR de persoană. Ai posibilitatea de a te bucura de 6 piscine, un parc acvatic și facilități spa, restaurante cu diverse teme gastronomice, multiple baruri și zone de relaxare. De asemenea, în exteriorul hotelului ai la dispoziție nenumărate activități dintre care să alegi, atât nautice, cât și pe uscat: scufundări pentru a descoperi fascinantele recifuri de corali, snorkeling, înot cu delfinii sau multiple activități sportive în spații special amenajate și parcuri acvatice pentru copii.

Baron Palms Resort | Adults only 16+ este alegerea ideală pentru tine dacă liniștea și intimitatea sunt principalele aspecte pe care le cauți de la vacanța perfectă. Este situat în deșert, la o distanță mică de Marea Roșie, ceea ce îți oferă acces la multiple activități. Locația dispune de o plajă privată de peste 600 de metri, 2 piscine cu căzi cu hidromasaj integrate, căderi de apă și cascade, plus centre de afaceri, de fitness și spa. În fiecare zi te vei putea bucura de festinuri tradiționale, ori cu specific internațional, într-unul dintre cele 2 restaurante și băuturi specifice la 6 baruri distincte. Lista de activități zilnice aici poate varia, de la volei pe plajă, fotbal pe plajă, tenis, jogging, pistă de ciclism și sporturi acvatice, la spectacole la amfiteatrul roman sau momente de relaxare la unul dintre programele de divertisment și muzică live derulate. Costul pentru 7 nopți de cazare în regim All Inclusive pornește de la 1020 EUR de persoane în plin sezon, dar poate fi mai mic dacă alegi să vii aici în extrasezon.

Un alt punct de cazare pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când alegi viitoarea ta vacanță în Sharm El Sheik este Barceló Tiran Sharm. Este o locație luxoasă care dispune de peste 1100 metri de plajă cu nisip fin și corali, acesta fiind principalul punct de atracție din zonă. În plus, toate simțurile îți vor fi satisfăcute cu ajutorul celor trei restaurante, muzicii live care derulează în fiecare seară, peisajelor care îți taie răsuflarea chiar și de la fereastra camerelor, etc. Alte aspecte cu care acest hotel plusează le reprezintă un centru de fitness, o baie turcească şi un centru SPA, dar și posibilitatea de transport cu limuzina de la aeroport. LGT îți propune sejururi de 7 nopți care pornesc doar de la 776 EUR de persoană în perioade propice pentru a vizita zona.

Visează, călătorește, povestește – aceasta va fi deviza ta pentru fiecare vacanță pe care alegi să o organizezi cu ajutorul echipei LGT!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *