News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

PDL Arad a reacționat jalnic față de vizita la Arad a președintelui Consiliului Național PSD, domnul Adrian Năstase. Printr-un comunicat de presă, PDL Arad confirmă de fapt ceea ce spunea Adrian Năstase: sunt o sectă de adepți ai lui Zeus (Băsescu), iar marele preot Falcă le spune tuturor cum să gândească. Secta PDL nu gândește cu propria minte, gândește cum i se spune. Acesta este sensul pe care l-a atribuit Adrian Năstase și pe care l-au înțeles toți cei care nu fac parte din sectă. Exprimarea nu are nimic în comun cu religia. Le-am spus și altă dată celor de la PDL să nu mai amestece politica și religia, să nu facă paradă cu sentimentele lor religioase. Le recomand mai degrabă să aplice principiile creștine în viața politică – adică să respecte oamenii, să fie buni, să nu mintă, să nu fure a spus Dorel Căprar, președintele PSD Arad.

Adepții sectei PDL au o viziune deformată atât despre modul în care a fost și este guvernată țara. Ei au uitat că guvernarea Năstase a însemnat creștere economică stabilă de patru ani, după o guvernarea slabă la care participaseră Băsescu, Blaga, Berceanu și alții. În timpul guvernării Năstase nu s-au închis școli și spitale, nu s-au redus salariile, n-au fost impozitate pensiile, nu a crescut TVA. În timpul guvernării Năstase s-au făcut pași semnificativi pentru descentralizarea administrației locale. Guvernarea PSD, cu Adrian Năstase premier, a fost cea mai bună guvernare de după 1990. Este rușinos pentru cei de la PDL că mai au tupeul să se uite în urmă și să judece alte guvernări. PDL Arad ar face bine să explice arădenilor de ce a propus senatorul Ovidiu Marian impozitarea suplimentară a pensiilor sau de ce vor să desființeze județul Arad, a spus Dorel Căprar.

PSD Arad le recomandă celor de la PDL, dacă sunt interesați de lovituri sub centură și alte așa-zise conflicte interne, să se preocupe de gâlceava pentru funcții dintre Nicolae Ioțcu și Gheorghe Seculici.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *