News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Arad în parteneriat cu Fundaţia Dezvoltarea Popoarelor, Filiala Arad cu sprijinul Primăriei comunei Secusigiu organizează o bursă a muncii. „AJOFM Arad este partener în cadrul unui proiect care se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din mediul rural. Sprijinul şi serviciile de ocupare sunt acordate în cadrul a trei centre de servicii de ocupare înfiinţate în comunele Secusigiu, Felnac şi Şagu”, se arată într-un comunicat de presă remis de AJOFM Arad.
Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă din comuna Secusigiu şi satele din zonă sunt aşteptate timp de două zile pentru a-şi găsi un loc de muncă. Evenimentul are loc în zilele de 29 şi 30 septembrie, între orele 09.00 şi 13.00 în comuna Secusigiu, în sala de şedinţe a Primăriei Secusigiu.
Bursa face parte din programul centrelor de servicii de ocupare înfiinţate prin acest proiect în comunele Secusigiu, Şagu şi Felnac. În cadrul acestui proiect, anul acesta vor fi organizate încă două burse ale muncii în comunele Şagu şi Felnac.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *