News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

In urma celei de-a xviii-a editii a topului firmelor din municipiul Bucuresti, organizat de catre Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, compania daneza Stem SURE a fost clasata pe locul 2, in categoria “Microintreprinderi”, domeniul “SERVICII”, grupa de activitate “Alte activitati referitoare la sanatatea umana”, fiind astfel prima companie de profil inclusa vreodata intr-un astfel de clasament.

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti a organizat a XVIII-a editie a Topul Firmelor din Municipiul Bucuresti, manifestare devenita traditionala pentru cea mai dinamica si puternica comunitate de afaceri a tarii, cea din Capitala.

Laureatii au fost stabiliti conform unei metodologii complexe, care imbina criterii precum cifra de afaceri sau rata profitului, cu criterii ce tin mai mult de latura calitativa a activitatii desfasurate de companii – eficienta utilizarii resurselor umane si eficienta utilizarii capitalului angajat.

Bogdan Ivanescu, presedinte Stem SURE: “Suntem prima companie de celule stem din Romania care primeste un asemenea premiu si suntem onorati de acest lucru. Faptul ca suntem primii care au reusit sa ofere cu profesionalism, daruire, curaj si foarte multa munca aceasta categorie de servicii si singurii care le ofera la adevaratele standarde occidentale, in speta daneze, si faptul ca furnizam cel mai rapid rezultat al procesarii – in medie in 36 ore de la nastere, ca suntem primii care stocam celule stem in mod standard in 2 recipiente, primii care am introdus o reala asigurare pentru terapii cu celule stem, primii care am inceput sa pregatim multiplicarea celulara si singurii care oferim testarea HLA gratuita pentru clientii nostrii – arata unicitatea acestei companii si explica in plus de ce Stem SURE  este unul dintre leaderii pietei din Romania pe acest segment. In plus, compania noastra este o companie bazata pe corectitudine si profesionalism, cu radacini Daneze, care promite pastrarea standardelor asumate cu orice pret, asigurandu-va in continuare de toata daruirea noastra pentru viitorul familiei dumneavoastra”.

Stem SURE este o companie stabila si performanta financiar, fapt recunoscut chiar de catre Camera de Comert, si care are ca mod de lucru etica si transparenta fata de clientii sai. Stem SURE are in vedere cu prioritate interesele si cerintele clientilor sai, venind in intampinarea acestora cu servicii, oferte, consiliere si gasirea celei mai bune solutii, deoarece noi punem omul si sanatatea acestuia inaintea oricaror interese de ordin financiar. Stem SURE va asigura un viitor sanatos, deci de succes!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *