News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Roche Romania continua, in luna decembrie a acestui an campania de donatii « Scrisoare catre Mos Craciun » initiata in anul 2005 si aflata acum la cea de a saptea editie.

” In ultimii 7 ani, am incercat sa fim alaturi de copii cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. In fiecare an, ne-am dorit sa aducem un zambet pe fetele si in sufletele copiilor si ne bucuram daca am reusit sa facem acest lucru. Anul acesta, donatiilor facute de companie s-au adaugat si donatiile individuale ale colegilor mei din Roche Romania, carora vreau sa le multumesc pentru implicarea in acest proiect si pentru generozitate.”, a declarat Dan Zamonea, Director General al Roche Romania.

In cadrul campaniei « Scrisoare catre Mos Craciun » din acest an, Roche Romania a facut donatii catre fundatiile celor mai importante spitale de copii din Bucuresti. De asemenea, cu ajutorul sumelor donate de angajatii Roche Romania in luna iunie, cu ocazia «Roche Children’s Walk » au fost achizitionate peste 300 de carti pentru copii, care au fost donate copiilor asistati de Fundatia P.A.V.E.L. a parintilor cu copii bolnavi de cancer si de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania.

Campania de donatii “Scrisoare catre Mos Craciun” face parte dintr-un proiect mai larg de responsabilitate sociala, desfasurat de Roche Romania, sub deviza “Everyday Future”. Initiat de Roche Romania la mijlocul anului 2005, programul “Everyday Future” si-a propus sa se implice in viata comunitatii printr-o serie larga de activitati a caror valoare sociala a fost apreciata.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *