News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Oficialii de la BC ICIM își permit să rescrie istoria și au retras tricoul baschetbalistei Anne Marie Părău de pe panoul de onoare de la Sala Polivalentă. BC ICIM a obținut, în week-end, o victorie clară cu CSM Satu Mare, scor 66-47, care plasează echipa arădeană într-o poziție avantajoasă în lupta pentru locul secund. Dacă despre joc nu sunt prea multe de spus, echipa lui Dan Moraru primind doar cuvinte de laudă, nu același lucru se poate spune despre decizia conducerii de ai retrage fostei arădence Anne Marie Părău (acum la CSM Satu Mare) tricoul de pe panoul de onoare de la Polivalentă. Această decizie a strârnit vii controverse printre spectatori, mulți dintre cei prezenți fluierând-o la fiecare atingere a mingii pe jucătoarea care cândva era feblețea lor. Alții s-au întrebat însă cum îşi permit actualii șefi de la BC ICIM să schimbe istoria şi să reevalueze contribuţia lui Părău la performaţele din trecut ale echipei din orașul nostru. „Mâine, poimâine, ne trezim că nici Diana Ciupe, Carmen Nastor sau Laura Niţulescu nu mai sunt pe placul unora şi vor rămâne fără tricoul de pe panoul de onoare”, spunea unul dintre vechii suporteri arădeni.
Reamintim că acele tricouri amplasate pe unul dintre pereții Săli Sporturilor – 11 la număr – aparțin unor sportive care au contribuit la performanțe notabile ale baschetului feminin arădean și nimeni nu poate șterge cu buretele prestațiile lor din trecut. Doar dacă a descoperit secretul călătoriei în timp…
Precizăm că înjurăturile și huiduielile, adresate conducătoarei de joc a naționalei, au venit în urma declarațiilor managerului Marcel Urban, care a acuzat-o pe Părău că a încurajat echipa Kara Trutnov în finala cu BC ICIM din Liga Central Europenă, desfășurată la Wasserburg. (sportbonus.info)

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *