News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Și în acest an, în luna iubirii, Antena 1 ține dragostea în puf. Împreună cu Răzvan, Dani, Dan Capatos, Vladimir Drăghia și Simona Gherghe telespectatori nu vor rămâne în pana de iubire sau idei.  De Dragobete, Vedetele Antenei 1 îi invită pe români să celebreze iubirea la cea mai mare bătaie cu perne văzută vreodată în România.

Au mai rămas trei zile pănâ la  Pufstock, evenimentul cu puf dedicat de Antena 1 iubirii. Clujul se numără pe lista oraşelor în care postul de televiziune organizează cea mai mare băatie cu perne, iar toţi cei care vor merge la Iulius Mall vor avea parte nu doar de o porţie sănătoasă de distracţie, în compania  Burlacului Vladimir Draghia, ci şi de premii tentante.

Mai mult decât atât, Diana Hetea, finalista X Factor le va cânta clujenilor unele dintre cele mai frumoase melodii de dragoste. Diana a avut una dintre cele mai bune voci din concurs, Paula Seling afirmând încă de la audiţii că din punct de vedere tehnic vocal nu are ce să o mai înveţe pe frumoasa trimişoreancă.

Constanța, Iașiul și Clujul vor fi în acest an câmpurile de luptă pentru cea mai pufoasă bătaie din România.Toti cei care iubesc sunt invitaţi să se înarmeze cu multă dragoste şi…o pernă şi să participe la cel de-al doilea eveniment cu puf dedicat de Antena 1 îndrăgostiţilor.

Anul trecut, peste 1500 de români au răspuns provocării lansate de Antena 1 și s-au bătut cu perne în trei dintre cele mai mari orașe ale țării. Surprizele nu s-au rezumat doar la o porție sănătoasă de distracție, ci și la premii substanțiale, premii ce nu vor lipsi nici în acest an de la Pufstock.

In 2012, numărul şi valoarea premiilor a crescut. Astfel, cei care vor veni în Iaşi, Cluj şi Constanţa la Pufstock vor putea câştiga  excursii în doi la munte, cine romantice, vouchere de cumpărături, abonamente duble la un renumit centru de sport şi întreţinere din România, dar şi altele.

Cei care însă nu vor fi în Cluj, Iași sau Contanţa, pot să ţină dragostea în puf pe Facebook, pe pagina evenimentului: http://www.facebook.com/pufstock sau pe site-ul dedicat: www.pufstock.a1.ro. De asemenea, aceştia vor putea urmări cum decurge evenimentul în intervenţiile live de la Observatoarele zilei de vineri şi din emisiunea Acces Direct.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *