News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

De ieri, USL Arad are un nou candidat pentru Primăria Aradului, în persoana dnei Lia Ardelean. Personal, văd în această numire o recompensă morală pentru ceea ce i s-a făcut fostei președinte a femeilor conservatoare de la nivelul județului Arad, în ultimii ani având parte de două experiențe nu tocmai plăcute, care de altfel au determinat-o și să iasă, pentru o vreme, din viața publică. Nu voi discuta despre problemele din trecutul politic al dnei Lia Ardelean. Țin doar să salut numirea sa în cursa pentru preluarea destinelor orașului nostru și o asigur de întreaga mea susținere.

Noi, PSD, ca membru al uniunii, avem o situație oarecum mai comodă, cel puțin din acest punct de vedere – al desemnării candidaților și al eventualei schimbari, cum s-a intamplat ieri. Asta pentru că, prin protocolul semnat, PC-ului îi revine sarcina de a desemna candidatul la Primărie și PNL-ului, aceea pentru candidatul la CJA. Așadar, noi nu suntem implicați în desemnarea persoanelor. Asta nu înseamnă însă că stăm la o parte. Ba dimpotrivă, ne implicăm în susținerea candidaților desemnați de partenerii noștri.

Apreciez această decizie a colegilor de la PC, cred că tărie în calitățile dnei Lia Ardelean și mă bucur că se observă o schimbare a mentalității, o maturizare a clasei politice care începe să promoveze și femei în funcții de o importanță majoră. Nu contează sexul, ci contează OMUL, PROFESIONISTUL. Contează persoana care are capacitatea de a câștiga încrederea arădenilor, care are fermitatea de a scoate la lumină mizeriile actualei Puteri, inteligenta de a elabora o strategie de a dezvolta orasul fara a impovara populatia pentru zeci de ani si capacitatea de a o  transpune în practică.

Aradul are nevoie de un cetățean, de un arădean care într-adevăr vrea sa facă ceva pentru oraș, pentru viitorul copiilor noștri, pentru siguranța locuitorilor Aradului, fără a fi interesat de îmbogățirea sa și a apropiaților fără a fi orbit de ideea de PUTERE.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *