News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Gheorghe Falcă încearcă să îi denigreze pe candidaţii Alternativei Civice Arădene la alegerile din 10 iunie, creînd în mod conştient o confuzie între noi şi Partidul Forţa Civică.
Prezent într-o emisiune la televiziunea TV Arad, actualul primar a declarat că se îndoieşte de caracterul civic al alianţei noastre. Reproducem mai departe felul în care s-a exprimat Gheorghe Falcă referitor la candidatura noastră  „Vedeţi cum compromitem totul? Aici este durerea pe care o văd. Oamenii aceştia au compromis ideea de societate civilă pentru că nu au fost societate civilă. Luaţi-i la rand!E o societate civilă care a fost ruptă din partidele politice”.
Cu siguranţă această confuzie foloseşte atât candidaţilor MC-L, cât şi celeilalte formaţiuni care se recomandă drept Forţa Civică şi cu care primarul încearcă să ne identifice pentru a ne putea ataca.
Iată cum a continuat Gheorghe Falcă atunci când realizatorul emisiunii, Simina Roz, a vrut să limpezească această confuzie pe care edilul doreşte să o creeze:
“Vai, unii dintre ei au fost super  implicaţi în vreo 3-4 partide politice. De aia spun: haideţi sa-i dăm la o parte, pentru că mă duceţi după aia spre ei şi am trăit cu ei”.

Dorim să subliniem şi cu această ocazie faptul că Alternativa Civică Arădeană NU este partid şi nu propune pe lista sa membri de partid, nici măcar persoane care să fi renunţat recent la calitatea de membru de partid. Lista noastră de candidați este formată din: prof. univ. dr. Gheorghe Schwartz, avocatul Silviu Rațiu, juristul Petru Balaș, medicul Adrian Dărăbanțiu, Dorina Lupșe-președinte ULAL, cadrul didactic Mariana Antoneac, ing. Ovidiu Balint, lectorul univ. Anamaria Șerban, studentul Sebastian Popescu, militarul Vasile Arion, arhitectul Doru Chișbora, regizorul Radu Dinulescu, pensionarul Petru Sabău, artistul Nicolae Popa, asistentul social Ovidiu Popici, ing. Gheorghe Zgărdău, expertul metrolog Adrian Bun, Alexandru Istrate-președintele Sindicatului “Ambulanța” Arad și contabilul Petru Sebin, persoane care nu fac parte din niciun partid politic.

Regretăm faptul că arădenii sunt puşi în situaţia de a putea alege între două formaţiuni care conţin în numele lor cuvântul “civic(ă)”. Alegătorii trebuie să ştie însă, aşa cum o ştie şi Gheorghe Falcă, deşi nu recunoaşte acest lucru în mod public, faptul că propunerile noastre pentru primăria municipiului şi Consiliul Judeţean Arad sunt persoane neafiliate politic. Din păcate partidul implicat în această confuzie o întreţine, considerând că acest lucru este în favoarea sa.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *