News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Pentru a se asigura exercitarea dreptului de vot a tuturor cetăţenilor la alegerile locale din data de 10.06.2012, Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor informează cetăţenii că serviciile de evidenţă a persoanelor şi-au adaptat programul de lucru astfel încât să se asigure deservirea cât mai promptă în activitatea de eliberare a actelor de identitate – documente pe baza cărora se desfăşoară scrutinul electoral.

Serviciile locale de evidenţă a persoanelor de pe raza judeţului îşi vor desfăşura activitatea atât sâmbătă, 09.06.2012 între orele 08,00 – 16,00 cât şi duminică 10.06.2012 începând cu ora 08,00 şi până la închiderea secţiilor de votare, respectiv până la ora 21,00.

Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Arad cu sediul în mun. Arad Calea Victoriei nr. 35B – 37 va elibera acte de identitate pentru soluţionarea unor cazuri deosebite, persoanelor domiciliate atât în municipiul Arad cât şi pe raza judeţului în programul de lucru menţionat mai sus.

Precizăm că taxa pentru eliberarea actului de identitate este de 11 lei, din care: 7 lei reprezintă contravaloarea cărţii de identitate iar 4 lei contravaloarea taxei extrajudiciare de timbru.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *