News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Ilie Cheșa: Gazonul nou de pe stadionul UTA e distrus. Cine răspunde? Ilie Cheșa: Gazonul nou de pe stadionul UTA e distrus. Cine răspunde?
Please follow and like us:
Pin Share

Speranțele arădenilor de a vedea, după mulți ani de zile, finalizat noul stadion „Francisc Neuman” din Arad par a fi spulberate din nou. O veste de ultim moment taie elanul iubitorilor de fotbal arădeni dar îi și face să caute vinovați pentru un adevărat dezastru legat de această investiție. Este vorba despre gazonul nou montat, aflat în stare jalnică, deși la ora aceasta ar fi trebuit să fie pregătit pentru a-i primi pe jucătorii „Bătrânei Doamne”. Ilie Cheșa, președintele Organizației Municipale PSD Arad, trage un semnal de alarmă și solicită ca vinovații pentru distrugerea gazonului să răspundă.

uta

„Am aflat din presă, pentru că actuala conducere a Primăriei tace complice, faptul că firma care a montat gazonul a notificat Primăria că, în urma greșelilor majore făcute în exploatarea și întreținerea Stadionului UTA, după recepția gazonului, nu mai asigură garanția contractuală de doi ani. Gazonul a fost ars, jumulit și călcat cu utilaje grele, se arată în nota adresată Primăriei. Și multe alte nereguli care au condus la distrugerea noului gazon, asupra cărora nu insistăm. Pe noi, ca arădeni, ne interesează să avem un stadion modern, pe măsura istoriei glorioase a fotbalului arădean, a așteptărilor arădenilor și, nu în ultimul rând, a banilor, fonduri publice, cheltuiți pentru noul stadion, care includ și plata gazonului. Așteptăm de mulți ani să vedem finalizat stadionul și constatăm că în loc de eficiență, Primăria dă dovadă de nepăsare și neglijență. Gazonul de pe UTA, așa cum mulți au văzut, este distrus. Firma care l-a montat dă, argumentat, vina pe Primărie. Noi, ca și simpli cetățeni, dorim ca vinovații care sunt răspunzători de această costisitoare pagubă să fie identificați și să răspundă. Nu mai putem tolera bătaia de joc și risipa banului public”, a declarat Ilie Cheșa, președintele Organizației Municipale PSD Arad.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *