News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Imagine copii in tabara

Atentie! S-a lansat prima ediție a concursului național de limba engleză Mirunette Language Competition, organizat de Mirunette International Education în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București!

Marile premii oferite elevilor sunt două tabere GRATUITE de limba engleză de 2 săptămâni în Anglia! Taberele sunt oferite de organizatorul concursului: Mirunette International Education. Alte premii sunt: examene de limba engleză oferite de British Council, precum și cărți, dicționare și materiale educaționale oferite de Editura Niculescu, Okian, Grup Educațional Uniscan, Libraria Engleză Anthony Frost, Pigna România, Solve Perform și Eurodidactica. De asemenea, Mirunette Language Competition se bucură de susținerea partenerului cultural – Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa”. Toți elevii înscriși valid în concurs vor primi și un certificat de participare!

Profesorii de limba engleză care susțin cei mai mulți elevi la înscrierea în concurs pot primi GRATUIT posibilitatea de a participa ca group-leader, în tabere de limba engleză in Anglia! De asemenea, toți profesorii care își înscriu elevii la concurs vor primi certificat de participare.

Concursul se adresează elevilor (cu varsta între 10 și 17 ani) și profesorilor de limba engleză, iar participarea este GRATUITĂ. Prima etapă a concursului se desfășoară între 1 februarie 2013 și 31 martie 2013 – etapa de înscrieri on-line. Toate detaliile cu privire la participare, calendar concurs, premii și înscriere se găsesc pe www.mirunette.ro.

Mirunette International Education este o agenție de turism educațional înființată in 2004 și care reprezintă în România peste 40 de organizatori internaționali de cursuri și tabere de limbi străine, fiecare în țara unde limba este vorbită nativ. Este o agenție educațională recomandată de British Council, acreditată Quality English și parteneră English UK, iar consilierii Mirunette sunt acreditați Education UK.

Atât copiii, cât și profesorii care au experimentat taberele Mirunette au avut numai cuvinte de laudă și mulțumire:

Mulțumim de gândurile bune! A fost o surpriză minunată pentru Marco. Se simte astfel mai aproape de dumneavoastră și sincer, vă iubește! Îi plac foarte mult taberele organizate de Mirunette și de abia așteaptă să plece și acum…Vă mulțumim mult încă o dată și vă dorim să aveți puterea să fiți alături de copiii noștri mereu cu aceeași căldură și cu același devotament de până acum.

Mult succes în noul an în care tocmai am pășit! (Corina C – mama lui Marco, Oradea)

A fost experiența vieții mele pentru că am avut ocazia să întâlnesc personalul echipei Mirunette care a demonstrat de la momentul ofertării și până la întoarcerea acasă un sprijin extraordinar, pe d-na Anca D., colega group leader, un alt om minunat, și nu în cele din urmă acești copii drăgălași și plini de viață!

Vă mulțumesc din inimă pentru tot și sper într-o frumoasă colaborare și anul viitor. (Alina P – profesor, Focșani)

Mirunette International Education susține copiii talentați si isteți pentru a experimenta calitatea sistemului de învățământ britanic. Cu o experiență de peste 9 ani în organizarea de tabere internaționale, precum și în consilierea educațională pentru studii în Marea Britanie, Mirunette International Education a inițiat acest concurs cu scopul de a descoperi și premia noi talente în domeniul limbii, literaturii și culturii britanice.

Înscrierile pentru concurs sunt așteptate pe www.mirunette.ro!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *