News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Sondaj: Florin Pera câștigă Primăria Lipova! Următorul clasat nu obține nici jumătate din voturi Sondaj: Florin Pera câștigă Primăria Lipova! Următorul clasat nu obține nici jumătate din voturi
Please follow and like us:
Pin Share

Lupta pentru Primăria Lipova se anunță la fel de ușoară pentru PSD, cum a fost și în 2016, când actualul primar Mircea Jichici a obținut unul dintre cele mai mari scoruri pe județ. Conform unui sondaj de opinie, realizat în perioada 17-19 Septembrie 2020, pe un număr de 824 de respondenți în Radna, Șoimoș și Lipova, candidatul PSD Florin Pera, susținut de primarul Mircea Jichici, va câștiga detașat alegerile pentru funcția de primar, cu aproape 55 la sută. Al doilea candidat, liberalul Cristian Sălășan, nu obține nici jumătate din voturile lui Pera, fiind creditat cu 23 la sută, în timp ce candidatul USR abia depășește 11 la sută.

Sondajul a fost realizat pe un eșantion ce reprezintă aproape un sfert din votanții Lipovei, ceea ce face ca rata de eroare să fie sub 1 la sută. De altfel, conform surselor noastre, în sondajul PNL realizat în urmă cu două săptămâni, candidatul Sălășan stă și mai rău, obținând 20 la sută din voturi.

Iată mai jos rezultatul sondajului realizat săptămâna trecută:

webeditor

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *