News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Povestea unei relatii sofisticate intre studenta la filologie Anastasia Steele si tanarul intreprinzator de succes Christian Grey.

E L James, fost producator TV, a inceput sa scrie ceea ce avea sa devina Cele 50 de vicii ale Domnului Grey pe un site al fanilor seriei AMURG. In scurt timp fanii lui Stephanie Meyer au devenit si fanii lui E L James.

Cele 50 de vicii ale Domnului Grey marcheaza o noua era in industria cartii: dupa ce a devenit un hit mondial ca e-book, acest roman a fost publicat in SUA si Marea Britanie in format de carte tiparita. Cartea in versiune e-book s-a vandut in mai putin de un an in 250.000 de exemplare.

Drepturile de publicare a trilogiei au fost vandute deja in peste 37 de tari, intre care amintim: Germania, Franta, Finlanda, Norvegia, Italia, Spania sau Suedia.

Cele 50 de vicii ale Domnului Grey, primul volum al trilogiei, a beneficiat de articole pe prima pagina in celebrele publicatii New York Times si Wall Street Journal. Dupa doar sase saptamani de la lansare cartea s-a vandut doar in SUA in 10.000.000 de copii, dupa cum a anuntat New York Times.

Mai multe case de productie, printre care Warner Bros, Sony, Paramount si Universal Pictures au inaintat ofertele pentru achizitionarea drepturilor de ecranizare a trilogiei scrisa de E L James. Pe 26 martie anul acesta, drepturile au fost obtinute de Universal Pictures, pentru suma de 5 milioane de dolari. E L James a solicitat sa pastreze un anumit control asupra ecranizarii celor trei volume scrise de ea. Actori precum Ian Somerhalder (The Vampire Diaries; Lost) si Alexander Skarsgard (True Blood; Battleship; Straw Dogs; Melancholia) si-au exprimat interesul de a juca rolul lui Christian Grey.

Romantic, eliberator si captivant acest roman te cucereste, te captiveaza si te domina.

Anastasia Steele, studenta la filologie, ii ia un interviu pentru revista facultatii lui Christian Grey, un tanar om de afaceri de succes, pe care il gaseste foarte atractiv si de-a dreptul intimidant. Retrasa si interiorizata, Ana considera ca interviul s-a desfasurat ingrozitor de prost si incearca sa si-l scoata din minte de barbatul extraordinar de bogat si de sexy. Dar omul de afaceri Christian Grey vine in magazinul de bricolaj in care ea lucreaza si o invita in oras.
Inocenta Ana este socata sa constate ca il doreste pe acest barbat. Iar cand Christian o avertizeaza ca trebuie sa stea departe de el, ea nu face decat sa-l doreasca cu ardoare. Dar cand descopera gusturile erotice speciale ale lui Grey, incepe sa ezite: dincolo de sarmul si succesul de care se bucura Christian Grey este un barbat tulburat de demoni ascunsi si ghidat de o excesiva nevoie de a-i controla pe ceilalti.
Cei doi incep o relatie pasionala, atat fizic cat si emotional. Va rezista oare o astfel de relatie indrazneata? Va putea oare Ana sa accepte sclavia sentimentala impusa de Christian? Si daca da, va mai putea oare iubi ceea ce descopera?

Autoarea britanica a precizat ca a scris trilogia in plina “criza a varstei mijlocii”. “Cartea cuprinde toate fanteziile mele”, a spus E L James.

In timp ce cartile sale au devenit un fenomen mondial, James incearca sa ramana cat mai retrasa. Autoarea a publicat trilogia sub pseudonim – numele ei real fiind Erika – si incearca sa pastreze, pentru sotul si cei doi fii adolescenti ai sai, normalitatea de dinainte de publicarea excentricului roman erotic Cele 50 de vicii ale Domnului Grey.

E L James spune ca baietii sai nu au citit cele trei carti. “Eu m-as simti umilita si cred ca si ei s-ar simti la fel. Ar fi mult prea jenant”, a adaugat autoarea.

E L James traieste la Londra si a visat intreaga viata sa scrie carti pentru publicul larg. Autorii preferati? Jane Austen, Stephanie Meyer, Nora Roberts… numai femei, pentru ca femeile – spune E L James – stiu sa scrie povesti frumoase de dragoste.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *