News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UN BULGAR URMARIT GENERAL A FOST PRINS DE POLITISTII DE FRONTIERA UN BULGAR URMARIT GENERAL A FOST PRINS DE POLITISTII DE FRONTIERA
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Oradea au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean bulgar care figura în bazele de date ca fiind urmărit general, alertă emisă de autorităţile române, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţie.

 

În data de 10.01.2016, ora 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, ca pasager într-un microbuz marca Mercedes care circula pe relaţia România – Germania, cetăţeanul bulgar Martinov S.N., în vârstă de 38 de ani.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind “căutat pentru arestare şi predare sau extrădare”, alertă emisă de România, acesta având de executat o pedeasă cu închisoarea de 1 an şi 2 luni pentru săvârşirea de infracţini la regimul circulaţiei.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului în vederea predării acestuia unei echipe de poliţişti din cadrul  I.P.J.  Arad  în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *