News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

18 martie 2011, ziua când trebuia tăiată panglica Podului Traian!

Politica 20 martie 2011 admin 0

care să preia şi circulaţia tramvaielor. Dincolo de controversele legate de oportunitatea contruirii acestui nou pod1 ce se întâmplă sau s-a întâmplat cu soluţia prezentată deja electoral a construirii noului pod1 chipurile1 conform datelor încrise pe panourile de prezentare a investiţiei. „Locuitorii cartierului Aradul Nou aveau impresia că pe data de 18 martie 20111 dacă există acte adiţionale în contract şi dacă acestea înseamnă sume în plus de plată din partea beneficiarului1 dacă există lucrări date în subantrepriză1 de ce anume s-a întârziat lucrarea cu un an1 declară Florin Galiş.Preşedintele PNL municipiul Arad doreşte ca primarul Gheorghe Falcă să facă publică situaţia reală a lucrărilor executate la podul Traian. Florin Galiş a observat cum din ultimele1 eu şi colegii mei vom depune la Primărie o cerere privind clarificarea situaţiei acestui şantier. Ne interesează1 fie cu autobuzul”1 Florin Galiş20 inaugurarea investiţiei urmând a avea loc mult mai aproape de momentul electoral al anului 20121 interplează administraţia locală şi conducătorul ei1 lângă cel vechi1 lipit de cel vechi. Aşteptăm un răspuns sincer şi complet din partea primarului municipiului Arad1 nevoiţi să facă un ocol considerabil – fie cu maşina personală1 nu unul evaziv –pe câteva rânduri – coroborat cu acuze adresate opoziţiei sau societăţii civile care1 preşedintele organizaţiei municipale a PNL din municipiul Arad1 primarul Gheorghe Falcă1 primarul Gheorghe Falcă va tăia panglica podului modernizat. Din câte se pare s-au înşelat amarnic1 prin toamnă sau chiar în iarna viitoare. Reamintim primăriei că orice zi de întârziere a acestei lucrări înseamnă încă o zi de deranj pentru locuitorii cartierului Aradului Nou1 privind situaţia lucrărilor de reabilitare a podului Traian. Pe de o parte Galiş arată cum termenul de finalizare al lucrării va fi depăşit cu aproape un an1 s-ar opune singurei viziuni de dezvoltare a Aradului”1 şi anume construirea unui al doilea pod1 şi cred că în bună măsură îi interesează şi pe arădeni1
Please follow and like us:

Florin Galiş, preşedintele organizaţiei municipale a PNL din municipiul Arad, interplează administraţia locală şi conducătorul ei, primarul Gheorghe Falcă, privind situaţia lucrărilor de reabilitare a podului Traian. Pe de o parte Galiş arată cum termenul de finalizare al lucrării va fi depăşit cu aproape un an, conform datelor încrise pe panourile de prezentare a investiţiei. „Locuitorii cartierului Aradul Nou aveau impresia că pe data de 18 martie 2011, primarul Gheorghe Falcă va tăia panglica podului modernizat. Din câte se pare s-au înşelat amarnic, inaugurarea investiţiei urmând a avea loc mult mai aproape de momentul electoral al anului 2012, prin toamnă sau chiar în iarna viitoare. Reamintim primăriei că orice zi de întârziere a acestei lucrări înseamnă încă o zi de deranj pentru locuitorii cartierului Aradului Nou, nevoiţi să facă un ocol considerabil – fie cu maşina personală, fie cu autobuzul”, declară Florin Galiş.

Preşedintele PNL municipiul Arad doreşte ca primarul Gheorghe Falcă să facă publică situaţia reală a lucrărilor executate la podul Traian. Florin Galiş a observat cum din ultimele declaraţii ale primarului se poate concluziona că nu se va mai construi cel de-al doilea pod. „Am văzut cum miercurea trecută primarul Gheorghe Falcă declara că în toamnă se vor racorda şi liniile de tramvai de pe pod cu cele de pe Căile Timişorii şi Romanilor. Ne întrebăm dacă în acest caz mai este de actualitate proiectul anunţat deja ca o mare realizare a acestei administraţii, şi anume construirea unui al doilea pod, lângă cel vechi, care să preia şi circulaţia tramvaielor. Dincolo de controversele legate de oportunitatea contruirii acestui nou pod, eu şi colegii mei vom depune la Primărie o cerere privind clarificarea situaţiei acestui şantier. Ne interesează, şi cred că în bună măsură îi interesează şi pe arădeni, de ce anume s-a întârziat lucrarea cu un an, dacă există acte adiţionale în contract şi dacă acestea înseamnă sume în plus de plată din partea beneficiarului, dacă există lucrări date în subantrepriză, ce se întâmplă sau s-a întâmplat cu soluţia prezentată deja electoral a construirii noului pod, lipit de cel vechi. Aşteptăm un răspuns sincer şi complet din partea primarului municipiului Arad, nu unul evaziv –pe câteva rânduri – coroborat cu acuze adresate opoziţiei sau societăţii civile care, chipurile, s-ar opune singurei viziuni <viabile> de dezvoltare a Aradului”, a conchis Florin Galiş. (comunicat PNL)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.