News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

263 pachete cu țigări netimbrate, confiscate de jandarmii arădeni 263 pachete cu țigări netimbrate, confiscate de jandarmii arădeni
Please follow and like us:
Pin Share

Trei bărbați au fost depistați de jandarmi în timp ce descărcau din autoturismele proprii, mai multe plase cu țigări netimbrate. La verificările efectuate s-au descoperit în total  263 pachete cu țigări netimbrate de diferite mărci.

Persoanele în cauză au fost interceptate în apropierea piețelor din municipiul și județul Arad,  în urma unor acțiuni desfășurate de jandarmi, în această dimineață, pentru protejarea populației împotriva activităților de comerț ilicit.

Pe numele celor trei bărbați, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, pentru săvârșirea infracțiunii de ,,colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia”, conform prevederilor Codului Vamal al României.

Țigările netimbrate au fost ridicate în vederea confiscării.

 

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *