News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

3 activități pe care le poți desfășura în paralel cu facultatea 3 activități pe care le poți desfășura în paralel cu facultatea
Please follow and like us:
Pin Share

Independența financiară este un concept care îi atrage pe foarte mulți dintre tinerii români, însă care nu poate fi materializat decât de o parte dintre aceștia. Studenția este o perioadă pe cât de frumoasă, pe atât de tulbure, dat fiind rolul acesteia de punte dintre viața de copil și cea de adult. Dacă te numeri printre cei care încă mai ocupă băncile facultății și vrei să ai un venit stabil care să te ajute să te desprinzi încetul cu încetul de ajutorul financiar acordat de familie, ia în considerare cele ce urmează.

Iată care sunt 3 joburi flexibile care îți vor garanta un venit lunar stabil și un start mai ușor în viața de adult:

  • Model de videochat

Controversele asupra domeniului acesta au început să se risipească și în România în ultimii zece ani. Dacă ești o persoană pe care o definesc carisma și capacitatea de a se face plăcută de aproape oricine, fii sigură că un job în videochat ți s-ar potrivi perfect. Echipa de la camstars.ro este una dintre preferatele modelelor de videochat din țară. Aruncă o privire peste ofertele de muncă puse la dispoziție de aceasta și nu lăsa piedici inutile să te oprească din a-ți câștiga proprii bani.

Dacă simți că gura lumii îți va aduce prea multe critici și că vei fi judecată pentru alegerea ta, nu te teme, confidențialitatea este valoarea pusă pe primul loc de către angajatorii din acest câmp de muncă. Singurii oameni care vor ști ce lucrezi vor fi cei cărora vei alege tu să le comunici. Mai mult, nu uita, nicio alegere de-a ta nu trebuie să te rușineze vreodată, iar răutăcioșii vor comenta cu orice ocazie din invidie sau frustrare.

  • Barista 

Un foarte mare procent din populația lumii adoră cafeaua și nu este de mirare. Pe langa bine cunoscutele efecte benefice pe care le are asupra sănătății, băutura are adesea capacitatea de a îmbunătăți considerabil orice zi, oricât de proastă. Multe dintre cafenelele din țară caută să angajeze, chiar și part-time, aducători de zâmbete care să servească ceștile cu cafea morocănoșilor la început de zi.

Poți face un training scurt și, după niște căutări, vei găsi cu siguranță un loc în care să muncești câteva ore din zi, înainte sau după facultate. Tot ce îți trebuie este puțină disponibilitate, în rest totul va veni de la sine.

  • Ingrijitor de animale de companie

Legătura dintre om și animalul său de companie este una dintre cele mai frumoase și fascinante. Prietenii blănoși reușesc să se adapteze foarte bine stilului de viață al stăpânilor lor și să aducă imens de multă lumină și căldură în viața acestora.

Din păcate, în momente de tipul concediilor în străinătate sau a călătoriilor de serviciu, animalele de companie trebuie lăsate în grija altcuiva, iar familia și prietenii nu sunt dispuși mereu să-și asume o asemenea responsabilitate. Aici poți interveni tu. Mulți dintre fericiții stăpâni de pisici și câini sunt dispuși să plătească sume consistente de bani doar pentru a fi siguri că animăluțele sunt în siguranță și bine îngrijite. Dacă iubești animalele și ești dispus să petreci câteva ore din zi ocupându-te de un amic îmblănit al cuiva care a trebuit să plece o vreme de acasă, oferă-ți serviciile pe internet și așteaptă-te la răspunsuri imediate.

Banii nu se fac greu, mai ales când ai toate atuurile la tine. Tinerii au tot ce le trebuie pentru a satisface aproape orice angajator: entuziasm, deschidere, energie. Așadar, nu mai aștepta să înceapă facultatea pentru a-ți căuta și un loc de muncă, începe de acum pentru a te obișnui cu ritmul până la începutul lui octombrie.

Sursa foto: Pexels.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *