News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

3 moduri de a-ți personaliza telefonul 3 moduri de a-ți personaliza telefonul
Please follow and like us:
Pin Share

Telefonul mobil a încetat să mai fie de mult un simplu dispozitiv util, folosit pentru mesaje și apeluri. A devenit o parte importantă din viața noastră, de aceea mulți își aleg modelul și în funcție de design sau de elemente care se potrivesc mai bine cu personalitatea lor. Un alt avantaj al acestor gadgeturi este că pot fi personalizate foarte ușor, prin cumpărarea unor accesorii deosebite. Cu ajutorul lor, telefonul tău va deveni unic, chiar dacă este produs în serie. Iată cum poți personaliza un smartphone, fără cheltuieli prea mari.

1. Husa de protecție

Husa are un dublu rol: îți protejează telefonul de lovituri și zgârieturi și totodată îl transformă într-un produs unicat. Husele sunt disponibile într-o gamă foarte variată de modele și culori, cu desene sau aplicații, astfel încât vei găsi foarte ușor un produs care să fie pe placul tău. 

Ca să duci și mai departe personalizarea telefonului, poți să aplici pe husă diferite abțibilduri sau autocolante sau poți căuta o husă unicat, care să fie pictată manual, spre exemplu. O altă idee este să pictezi chiar tu pe husa cumpărată, astfel încât să obții un produs realizat în mare parte chiar de tine. Mare atenție însă: trebuie să folosești o vopsea specială, care să reziste la umezeală!

2. Popsocket

Din ce în ce mai populare, aceste accesorii nu mai sunt doar preferatele copiilor, ci și ale adulților. Un popsocket te ajută să ții telefonul în siguranță atunci când vrei să vizionezi un film sau un videoclip, reducând riscul de a-l scăpa pe jos. Acest accesoriu este însă și un element important pentru personalizarea telefonului. 

Poți alege popsockets de la Brand GSM, unde vei găsi foarte multe modele și culori, pe toate gusturile: cu animale, desene abstracte, galaxii, mesaje amuzante, flori sau planete. Aceste accesorii se pot aplica și scoate foarte ușor de pe spatele telefonului, astfel încât poți folosi chiar mai multe modele de popsockets. Au un adeziv rezistent, dar nu lasă urme pe telefon după ce sunt dezlipite.

3. Imaginea de fundal

O altă metodă prin care îți poți personaliza telefonul este prin afișarea pe ecran, ca imagine de fundal, a unei teme din setările telefonului. Multe teme sunt oferite gratuit, însă pentru altele, mai deosebite, va trebuie să plătești ca să le cumperi. 

Partea bună este că ai de ales dintr-o gamă foarte mare de teme, împărțite pe categorii, astfel încât e ușor să găsești ce te interesează. Poți alege animale, peisaje, artă, imagini abstracte, geometrice, desene animate, planete etc. Desigur, poți schimba această temă ori de câte ori dorești, în funcție de starea ta de spirit sau de activitatea pe care o ai. Spre exemplu, dacă pleci în concediu la plajă, poți pune ca temă un peisaj cu o insulă exotică. E la fel ca atunci când îți schimbi poza de profil sau de cover pe Facebook.

Dacă nu-ți va plăcea nici o temă din cele oferite de telefon, poți folosi ca imagine de fundal o fotografie realizată de tine. Multe persoane își pun pe ecran o poză cu persoana iubită, cu copilul sau cu animalul de companie, dar poți alege și altceva, spre exemplu un peisaj frumos sau un moment deosebit pentru tine, care a fost imortalizat de un prieten.

Prin urmare, este foarte simplu să-ți personalizezi telefonul, cu accesorii care sunt și practice și frumoase. Husa de telefon și un popsocket reprezintă cea mai bună alegere, iar dacă îți dorești mai mult, poți alege și o imagine de fundal care are o semnificație deosebită pentru tine.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *