News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

371 misiuni executate, 33 amenzi aplicate în valoare de 19.450 de lei și 5 infracțiuni constatate într-o săptămână 371 misiuni executate, 33 amenzi aplicate în valoare de 19.450 de lei și 5 infracțiuni constatate într-o săptămână
Please follow and like us:
Pin Share

Săptămâna trecută, pe timpul misiunilor executate, atât independent cât și în cooperare cu alte instituții cu atribuții în domeniu, jandarmii arădeni au constatat cinci infracțiuni <1 infracțiune de fals, prevăzută de Codul Penal, 3 infracțiuni prevăzute de Legea nr. 84/1998, privind mărcile și indicațiile geografice și 1 infracțiune prevăzută de Legea nr. 143/2000, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri > și au aplicat 33 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 19.450 lei <15 sancțiuni contravenționale în valoare de 7.700 lei pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 18 sancțiuni contravenționale în valoare de 11.750 lei, pentru nerespectarea normelor privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19>.

Totodată, pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, jandarmii au acordat sprijin la constatarea a patru infracțiuni.

Astfel, în săptămâna precedentă jandarmii arădeni au executat 371 misiuni de menținere și asigurare  a ordinii publice, misiuni de pază și protecție instituțională și protecție transporturi speciale și misiuni în cooperare cu alte instituții cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *