News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

5 BAUTURI NATURALE PLINE DE VITAMINE 5 BAUTURI NATURALE PLINE DE VITAMINE
Please follow and like us:
Pin Share

Avem mare nevoie de vitamine, mai ales iarna. Iată cum îți poți întări corpul cu câteva băuturi naturale, gustoase și sănătoase.

Suc de portocale

Portocalele sunt o sursă bogată de potasiu, magneziu, acid folic și vitamine din complexul B, adică tot ce este necesar pentru a avea energie. Ingrediente: 2-3 portocale, coaja rasă de la o portocală, 1 lingură ulei de in, 200 ml iaurt (opțional).

Suc de sfeclă roșie

Este un energizant natural deosebit de sănătos, plin de vitamine și minerale. Se poate combina cu sucul de morcov, potrivit www.garbo.ro.

Suc de cătină

Cătina este energizantă, crește rezistența în fața bolilor și ajută la refacerea organismului în condiții de surmenaj/convalescență. Sucul de cătină se poate combina cu suc de morcovi și de grepfruit.

Suc de ananas

Pentru energizare, se recomandă un suc dintr-o jumătate de ananas, o linguriță de mentă mărunțită, o lingură de suc de lămâie și apă. Ingredientele se amestecă în blender și sucul se bea proaspăt.

Suc de rodii

Rodiile sunt o sursă importantă de antioxidanți, având proprietăți anticancerigene și reglând nivelul de colesterol. Vă recomandăm următoarele rețete: suc de rodii și banană, suc de rodii și afine, suc combinat: 1 rodie, 1-2 banane, 100 g afine, fulgi de ovăz, apă.

Sursa: click.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *