News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

5 idei de ținute pentru mămici moderne cu stil 5 idei de ținute pentru mămici moderne cu stil
Please follow and like us:
Pin Share

Deși mămicile au mai puțin timp la dispoziție pentru a-și compune ținutele zilnice, acest lucru nu înseamnă că neglijează modul în care arată. Poți fi în continuare o mamă cu stil, folosind cele mai cool articole vestimentare, pentru apariții de zile mari.

Află cum poți să creezi ținute potrivite pentru orice mămică, din rândurile de mai jos!

Poartă aceeași rochie ca fetița ta

Dacă vrei să compui rapid o ținută, poți alege un set de rochii mamă fiică identice. În acest fel, creezi un outfit modern și arăți la fel ca fetița ta, care va fi încântată de acest look. Din fericire, există numeroase seturi de rochii identice pentru mamă și micuța ei, din care să alegi modelele preferate.

De pildă, pentru o plimbare în oraș, ai nevoie de o ținută casual. Alege o rochie lejeră, în același model cu cel al fetiței tale și te poți bucura de o zi minunată! Pentru ca fetița să fie mulțumită, lasă deoparte rochiile închise la culoare sau nuanțele nude și îndreaptă-ți atenția către nuanțe vesele, care să o binedispună. Fetițelor le plac la nebunie rochiile roșii, roz sau galbene, așa că te poți asorta cu ele rapid și simplu.

În schimb, dacă mergi la un eveniment special alături de fetiță, precum nuntă, botez sau ziua de naștere a unui coleg de-al ei, optează pentru rochii elegante, identice. Te poți asorta cu propria fetiță dacă folosești rochii identice din materiale precum tul sau dantelă. Accesorizează ținutele cu pantofi similari și genți de ocazie și sunteți gata de petrecere!

Îmbracă un trening identic cu cel al băiețelului tău

Ai un băiețel? Poți să îmbraci ținute cu stil, care să se asorteze cu cele ale copilului tău. În acest sens, există treninguri identice sau similare, din bumbac sau catifea, în care să te îmbraci atunci când ieși cu cel mic.

Creează o ținută sport pentru tine și băiețelul tău și alege un trening din materiale de calitate, în nuanțe de verde, albastru sau gri. Vara, poți opta pentru trening compus din pantaloni scurți și tricou, în timp ce toamna și iarna vei avea nevoie de pantaloni lungi și hanorac, care țin de cald. Astfel, vei crea o ținută sport potrivită pentru o mamă modernă și pentru băiețel, care se va simți comod în trening și va putea să alerge sau să se joace.

Alege un set de pijamale cool pentru tine și copii

Poți să arăți bine și să te simți la fel și în intimitatea propriului cămin! O mămică modernă poate pune accent pe pijamale cool, în aceleași nuanțe cu cele ale copilului, care creează o legătură unică.

Indiferent de anotimp, mizează pe pijamalele din bumbac, care nu irită pielea și sunt potrivite pentru un somn odihnitor.

Creează un look identic cu al copilului pentru sărbători

Ține pasul cu cel mic atunci când vin sărbătorile! De pildă, poți alege să te îmbraci la fel cu prichindelul tău de Crăciun, cu ajutorul hainelor roșii sau verzi sau de Paște. De Halloween, poartă aceeași rochie sau costum cu cel al copilului tău, indiferent dacă vrea să fie o prințesă Disney sau un supererou.

Nu ezita să alegi ținute casual potrivite cu ale copilului

Atunci când nu ai ocazia să porți același set cu micuțul tău, apelează la haine și încălțări moderne, care oferă confort.

Astfel, dacă îl îmbraci pe cel mic în jeanși și tricou, apelează la aceeași variantă, pentru o ținută casual fără cusur. În ceea ce privește variantele pentru sezonul rece, nu ezita să te îmbraci la fel că micuțul tău, folosind pulovere călduroase, pantaloni și bocanci. Nu uita nici de palton, care oferă confort suplimentar.

Orice ai alege din sugestiile noastre, include în garderoba ta piese versatile! În acest fel, vei fi la modă și te vei apropia de copilul tău, cu ajutorul unor seturi unice.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *