News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Azi, 15 octombrie a.c, în jurul orei 09.00, jandarmii arădeni continuând acţiunile, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură contravenţională şi penală, pe linia comerţului ilicit  şi în special a comercializării produselor supuse accizării, au prins în flagrant în zona Pieţei Catedralei din Arad, un bărbat şi o femeie  care comercializau  dintr-un autoturism, ţigări timbrate necorespunzător.

După realizarea flagrantului, în urma efectuării controlului autoturismului, jandarmii au descoperit 500  pachete de ţigări timbrate necorespunzător cu timbre de Serbia.

Jandarmii au confiscat ţigările, în valoare de 5000 lei şi i-au aplicat proprietarei ţigărilor, M. Ionela în vârstă de 35 de ani, din Arad, o sancţiune contravenţională  în valoare de 3.000 lei, pentru “efectuarea de acte sau fapte de comerţ de natura celor prevăzute în codul comercial sau în alte legi, fără îndeplinirea condiţiilor stabilite prin lege” şi  „fapte de comerţ ilicit cu bunuri a căror provenienţă nu poate fi dovedită”, conform prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *