News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

6 motive pentru care se merita asteptarea aparitiei pentru MacBook Pro 2020 6 motive pentru care se merita asteptarea aparitiei pentru MacBook Pro 2020
Please follow and like us:
Pin Share

Apple a lansat un MacBook Pro de 16 inch la sfarsitul anului 2019 cu o noua tastatura, o durata de viata mai lunga a bateriei, o performanta mai buna si difuzoare imbunatatite incepand de la pretul de 2.399 USD. 

Anul acesta s-a anuntat aparitia unui nou MacBook Pro 2020 care va depasi asteptarile tuturor celor interesati de gadgeturi. Multi dintre fanii Apple sunt curiosi cum va arata si ce caracteristici va avea noul MacBook, mai ales cei care vor sa iti achizitioneze noul model in loc sa aleaga o firma de reparatii mac book pentru modelul pe care il au deja.

O tastatura mai buna

Unul dintre cele mai mari motive pentru care trebuie sa astepti MacBook Pro 2020 este acela daca vrei o tastatura mai buna pentru MacBook Pro de 13 inch. Apple a anuntat un nou model Macbook Pro la sfarsitul lui 2019, cu o tastatura mai buna, cu cinci upgrade-uri majore.

Modelele actuale de 13 inch folosesc un comutator fluture care nu este atat de performant pentru a tasta si care se descompune in mod obisnuit atunci cand praful intra in mecanism, determinand sa nu se tasteze sau sa se introduca o litera de doua ori. 

Un nou raport arata ca Apple a depus la Comisia Economica Eurasiatica un raport pentru un laptop nou care functioneaza macOS Catalina. Este probabil ca MacBook Pro 13 2020 sa vina cu o noua tastatura incorporata.

Un nou raport al DigiTimes sustine ca Apple intentioneaza sa adauge aceasta tastatura la MacBook Pro de 13 inch in prima jumatate a anului 2020. Acest lucru ar putea insemna un ciclu de lansare anterioara sau ar putea sa apara in jurul lunii  mai sau iunie la Apple Worldwide Developers Conference.

Un nou design

Cu un MacBook Pro de 16 inch, Apple a facut notebook-ul sa fie ceva mai gros pentru a adauga o baterie mai rezistenta si ceva mai mare pentru a putea cei care isi doresc un ecran generos. Cei care nu vor un laptop foarte mare, se pot limita la modelul de 13 inch, la fel de performant.

O actualizare a afisajului

Se presupune ca MacBook Pro 16 2020 va veni cu un mini display LED. Tehnologia mini LED poate oferi o gama larga de culori, raporturi de contrast mai bune si tehnologia HDR. Poate permite, de asemenea, panouri de afisare mai subtiri si o mai buna eficienta energetica.

Un procesor si o grafica mai buna

Modelele actuale MacBook Pro folosesc procesoarele Intel Core i de generatia a noua, inclusiv MacBook Pro de 16 inch. Atunci cand noul MacBook Pro va sosi pe piata, va utiliza probabil procesoarele Intel Core i din a zecea generatie care exceleaza la mai multe sarcini specifice. MacBook Pro 2020 ar trebui sa proceseze video mai rapid si sa faca o treaba mai buna in comprimarea rapida si decomprimarea fisierelor.

Placa grafica care vine cu aceste procesoare arata deja cel putin un spor de 50% in performantele grafice din lumea reala, conform Macworld. Acest lucru inseamna, de asemenea, ca le veti putea folosi cu noul Pro Display XDR si ar trebui sa suporte pana la trei afisaje 4K la 120Hz, doua afisaje 5K la 60Hz sau un singur display 8K la 30 Hz.

O viata mai buna a bateriei si a difuzoarelor

MacBook Pro 16 include o viata mai buna a bateriei, o tastatura mai buna, difuzoare mult imbunatatite, un nou ecran mai mare si microfon modernizat. Este posibil ca Apple sa scoata si un ecran de 14 inch pentru noul model, la fel de performant, insa nu este nimic anuntat.

Tehnologia 5G

Un raport al DigiTimes sustine ca Apple va adauga asistenta 5G la MacBook Pro modelul 2020. Se presupune ca Apple foloseste un material nou pentru antene pentru a oferi performante si viteze globale mai bune. Acest lucru va va permite sa va conectati direct la 5G de la MacBook Pro fara a utiliza un hotspot. Se presupune ca Apple lucreaza la 5G pentru iPhone 2020.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *