News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UN AUTOTURISM CAUTAT IN SPANIA A FOST DEPISTAT LA FRONTIERA NADLAC UN AUTOTURISM CAUTAT IN SPANIA A FOST DEPISTAT LA FRONTIERA NADLAC
Please follow and like us:
Pin Share

 

 Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un cetăţean spaniol care intenţiona să introducă în România un autoturism marca Kia Carens, care era semnalat de către autorităţile spaniole ca bun căutat pentru confiscare.

 

În data de 02.12.2015, în jurul orei 12.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, jud. Arad, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul spaniol Francisco M., în vârstă de 57 de ani, care conducea un autoturism marca Kia Carens cu numere de înmatriculare emise de autorităţile spaniole.

Cu ocazia controlului, şoferul a prezentat pentru autoturismul pe care îl conducea două copii xerox, după certificatul de înmatriculare şi după certificatul de inspecţie tehnică. În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră arădeni au constatat faptul că autoturismul figurează ca fiind “bun căutat pentru confiscare”, alertă emisă de autorităţile din Spania în data de 26.06.2015.

În cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul sectorului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *