News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

EVENIMENT ISTORIC LA C.C.I.A ARAD: CONFERINTA SI NETWORKING CU RITSUO SHINGO, FOST PRESEDINTE TOYOTA EVENIMENT ISTORIC LA C.C.I.A ARAD: CONFERINTA SI NETWORKING CU RITSUO SHINGO, FOST PRESEDINTE TOYOTA
Please follow and like us:
Pin Share

În organizarea Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Arad, luni, 7 decembrie, a avut loc la Expo conferinţa exclusivă cu Ritsuo Shingo,fostul președinte al Toyota și Hino Motors China și fiul său Shigeo Shingo (întemeietorul metodei TPS / Lean), aflat pentru prima dată în România. Dânsul a ținut un discurs despre leadership, despre experiența sa de peste 30 de ani la Toyota, a dat sfaturi pentru dezvoltarea culturii performanței prin concentrarea pe leadership şi pe dezvoltarea abilităților angajaților, după care a urmat o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar la final a avut loc și un networking.

La conferinţă au participat manageri, directori de producție, operațiuni, lean și inginerie, directori la nivel de Europa, vicepreşedinţi și manageri generali, care au împărtăşit idei şi experienţe, profitând din plin de evenimentul de networking care le-a fost adresat.

Evident că profesionalismul, deschiderea către dialog şi subiectele de interes dezbătute au asigurat succesul şi au adăugat valoare conferinţei şi al networking-ului.

Întâlniri cu oaspeții au avut atât președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, Gheorghe Seculici, cât și directorul instituției, Tiberiu Ciul.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *