News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UN CAP TRACTOR FURAT DIN AUSTRIA A FOST DEPISTAT LA FRONTIERA NADLAC UN CAP TRACTOR FURAT DIN AUSTRIA A FOST DEPISTAT LA FRONTIERA NADLAC
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Nădlac – I.T.P.F. Oradea au depistat un cap tractor marca Volvo, care figura ca fiind furat din Austria.

În data de 07.12.2015, în jurul ori 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Nagylak, judeţul Arad, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar Todorov A., în vârstă de 36 ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor şi semi-remorcă,

înmatriculate în Bulgaria. Pe semi-remorcă acesta transporta două capuri tractor marca Iveco şi Volvo, pentru care şoferul bulgar a prezentat CMR-uri fără serie şi certificate pe înmatriculare eliberate de autorităţile austriece.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au descoperit o alertă pentru capul tractor marca Volvo, acesta figurând ca fiind furat din Austria, alertă introdusă în data de 30.05.2015.

Mijlocul de transport a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *