News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Arad informează cetăţenii că începând cu data de 01.09.2011 îşi va începe activitatea de lucru cu publicul Serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanelor al comunei Vinga, ce va deservi pe linie de evidenţă a persoanelor cetăţenii domiciliaţi pe raza localităţilor Vinga, Mailat şi Mănăştur.

Deschiderea noului serviciu public comunitar de evidenţă a persoanelor cu sediul în comuna Vinga, constituie o componentă a programului de reformă a administraţiei publice, având ca principal scop apropierea serviciilor publice de cetăţeni. În acest sens este de apreciat interesul primăriei Vinga prin luarea hotărârilor de înfiinţare, atribuire spaţiu şi dotarea necesară, toate acestea având ca scop evitarea deplasării cetăţenilor comunei până la Arad, în vederea punerii în legalitate cu acte de identitate.

În vederea înfiinţării unui număr cât mai mare de astfel de servicii, pe lângă sprijinul logistic acordat de către Consiliul Judeţean Arad, respectiv Direcţia Judeţeană de Evidenţa Persoanelor Arad, este nevoie de disponibilitate la nivel local.

Serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanelor al comunei Vinga devine cel de al 14-lea serviciu local de evidenţă a persoanelor care funcţionează în judeţul Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *