News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

A PRINS-O IARNA PE NEPREGATITE! OANA ROMAN NU II POATE INDEPLINI FETITEI EI O DORINTA A PRINS-O IARNA PE NEPREGATITE! OANA ROMAN NU II POATE INDEPLINI FETITEI EI O DORINTA
Please follow and like us:
Pin Share

Vremea de afară i-a luat pe toţi prin surprindere, fie că au rămas înzăpeziţi în diverse localităţi ale ţării, sau doar prin simplul fapt că nu s-au putut bucura aşa cum se cuvine de frumuseţea fenomenului meteorologic. Asta a păţit şi Oana Roman, şi nu, nu a rămas izolată.

Ultima zăpadă căzută peste Capitală a stârnit în sufletele bucureştenilor sentimente contradictorii, atât de nervozitate, din cauza traficului blocat, dar şi fericire, datorită peisajului de poveste creat, dar mai ales bucurie în sufletele copiilor, care şi-au dorit din tot sufletul să iasă afară şi să profite din plin de fiecare fulg de nea.

Aceeaşi bucurie a simţit-o şi fetiţa Oanei Roman şi a lui Marius Elisei, care a privit ninsoarea deb afară ca pe cel mai bun prilej de a ieşi afară și a se plimba cu săniuţa, dorinţă pe care mama ei nu i-a putut-o îndeplini. „Ne-a luat iarna pe nepregătite. Matrius e plecat la Piteşti, iar noi nu i-am cumpărat încă săniuţă Isabelei, deci nu am putut să o plimb. Am încercat să fac rost de la vecini, dar nici ei nu aveau. Aşteptăm să vină tati şi să mergem la cumpărături”, a declarat Oana Roman.

Cu toate astea, vedeta TV nu i-a putut refuza micuţei bucuria de a se juca în zăpadă, astfel că cele două au ieşi afară şi s-au distrat pe cinste cu câţiva bulgări.

Sursa: spynews.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *