News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

A venit vremea pentru palton! Iată la ce 5 ținute să îl porți A venit vremea pentru palton! Iată la ce 5 ținute să îl porți
Please follow and like us:
Pin Share

Vremea rece necesită și ținute adecvate. Unul dintre articolele vestimentare preferate ale doamnelor și domnișoarelor pentru anotimpul cu temperaturi mai scăzute este, de departe, paltonul. Șic și simplu, poate fi integrat cu ușurință în numeroase outfit-uri reușite.

Chiar dacă se apropie iarna și nu vei mai putea să porți piesele vestimentare preferate lejere, există o mulțime de avantaje și în ținutele specifice anotimpurilor cu temperaturi răcoroase. Astfel, poți începe să pui cât mai în față pe rafturi puloverele și maletele, pentru că urmează să creezi cele mai frumoase ținute toamnă-iarnă. Cu siguranță ai în garderoba personală un palton de care te declari îndrăgostită și pe care vrei să îl porți cât mai des, iar tocmai de aceea vei afla care sunt combinațiile la modă.

Iată cum poți purta un palton 

  • Jeans + cămașă

Una dintre clasicile variante pe care poți să le abordezi cu ușurință, fie că mergi la birou sau la facultate, este combinația de jeanși împreună cu o cămașă adecvată. Cămășile cu clasicele carouri încă sunt la modă, iar cu un palton negru lung pe deasupra, vei avea o ținută perfectă!

  • Fustă + pulover

Pentru zilele în care soarele se arată pe cer, poți să porți cu succes o fustă în care să te simți comod. Materialul din care este aceasta confecționată, contează mai mult decât crezi. Paltonul fiind gros, nu poți alege o fustă care să fie foarte subțire. Astfel, trebuie să ții cont de materialul paltonului atunci când te hotărăști asupra fustei. Încearcă să ții cont și de gama de culori pentru a te asigura că ai o ținută cât mai reușită!

  • Rochie 

Rochiile toamnă-iarnă sunt preferatele doamnelor care adesea se îmbracă elegant. Materialele acestora sunt adesea ceva mai groase, iar tocmai datorită acestui lucru, poți adăuga cu succes un palton lung pe deasupra. Pentru a adăuga un plus ținutei, în funcție de culoarea rochiei, poți să adaugi pe sub ea și o maletă asortată. 

  • Pantaloni conici + maletă 

Pantalonii conici vor rămâne un trend mult timp de acum înainte. Orice reprezentantă a sexului feminin are cel puțin o pereche în garderobă. Împreună cu niște ghete elegante și cu o maletă simplă, vei crea cea mai frumoasă ținută! Alege perechile potrivite de încălțăminte de pe Mastershoes.ro și asigură-te că ai asortat perfect toate articolele vestimentare. 

  • Pantaloni de piele + pulover lung

În cazul în care vrei o ținută sexy, chiar dacă vremea de afară nu te ajută, poți să alegi o pereche de pantaloni din piele pe care să îi porți alături de niște cizme și un pulover lung. Ține cont de proporții atunci când alegi lungimea puloverului, deoarece acesta nu trebuie să fie mai lung decât paltonul. Poți să adaugi și o pălărie și ai o ținută completă!

Indiferent de anotimp, ținutele reușite vor atrage întotdeauna atenția. Paltonul tău preferat poate fi asortat cu numeroase piese vestimentare, iar tu te poți bucura de outfituri spectaculoase pentru sezonul toamnă-iarnă.

Sursa foto: shutterstock.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *