News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:

Vineri, 18 martie a.c., în jurul orei 19.00, reprezentantul unui supermarket situat pe strada Banu Mărăcine din Arad, a sesizat telefonic dispecerul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad cu privire la faptul că un tânăr a sustras mai multe produse din magazin.

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului unde l-a prins în flagrant pe S. Flavius,  în vârstă de 23 de ani din Vladimirescu, jud. Arad, care a sustras mai multe produse alimentare şi nealimentare, pe care le-a ascuns în buzunarele hainelor pe care le purta.

La controlul corporal preventiv efectuat de jandarmi, au fost găsite asupra tânărului o cască audio, o pastă de dinţi, un litru de ulei, 2 kg de piept de pui dezosat, 4,6 kg de muşchi file şi 0,7 kg de brânză topită, în valoare totală de 254,65 lei. Produsele au fost restituite reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.

Jandarmii i-au întocmit tânărului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

Dosarul cu actele premergătoare începerii urmăririi penale a fost înaintat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.