News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

ABC-UL AFACERII TALE – cel mai puternic eveniment de business din Arad ABC-UL AFACERII TALE – cel mai puternic eveniment de business din Arad
Please follow and like us:
Pin Share

Asociația Arad 24 și BrainiAd Marketing organizează „ABC-UL AFACERII TALE” – cel mai puternic eveniment de business din județul Arad. Aflată la ediția a doua, manifestarea din acest an se bucură de prezența unor antreprenori cu afaceri de succes, precum și a partenerilor cei mai activi în mediul de afaceri arădean, ONG-uri care desfășoară proiecte antreprenoriale, reprezentanți ai băncilor și multinaționalelor locale.
Evenimentul va avea loc vineri, 11 noiembrie 2016, de la ora 11:00 a.m., într-o locație elegantă și centrală, cu o imagine panoramică a orașului, la restaurantul Joie de Vivre. „Am decis să continuăm organizarea acestui tip de eveniment de business, după succesul primei ediții, care a avut loc anul trecut. Avem asigurată prezența unor speakeri de excepție, care vor împărtăși din vasta lor experiență de afaceri în cadrul conferinței și worksop-urilor care se vor desfășura în cadrul evenimentului. Cu siguranță, „ABC-UL AFACERII TALE” reprezintă o ocazie unică pentru toți cei interesați de domeniul business-ului să rămână racordați la cele mai noi trenduri din domeniu”, a declarat Maura Bărbulescu, co-organizator al manifestării de business.
„ABC-UL AFACERII TALE” va permite participanților să se pună la curent cu cele mai noi informații din mediul de business, pentru a crea noi contacte și a găsi noi parteneri de afaceri.
Programul evenimentului va fi următorul:
10:00 – 11:00 – Primirea și înregistrarea participanților
11:00 – 14:00 – Conferința
14:00 – 15:00 – Prânz
15:00 – 16:00 – Workshop-uri
16:00 – 17:00 – Business networking
Evenimentul are și o pagina de Facebook:
https://www.facebook.com/ABCulAfaceriiTale

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *