News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Aceeași minciună, drum expres Arad-Oradea, o ciorbă reîncălzită de peste 13 ani Aceeași minciună, drum expres Arad-Oradea, o ciorbă reîncălzită de peste 13 ani
Please follow and like us:
Pin Share

Și-au dat mână-n mână, buză-n buză, atât s-a putut pe pandemie, megaproiectul profesioniștilor președinți de Consiliu Județean din Arad și Bihor, Ilie Bolojan și Iustin Cionca, de 13 ani reîncălzit.

Mă rog, Ilie Bolojan este un profesionist în drumuri și poduri, l-a bătut la fundul gol pe inginerul Gheorghe Falcă, și în drumuri și în poduri, chiar și podețe.

Astfel, aproape jurăminte și promisiuni, se vor face studii de fezabilitate, care vor urma curând, căci spune comunicatul ”Acest drum care va lega municipiile Oradea și Arad reprezintă prioritatea în colaborarea Arad-Bihor, județe conduse de PNL în următorii patru ani!”. Deci județe conduse, dar nu termene de execuție, peste patru ani, dacă se schimbă linia politică poate facem un expres Arad-Marghita.

”Între Oradea si Arad vom avea un drum expres de 100 de km, cu patru benzi de circulație. Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, s-a întâlnit cu Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, Călin Bibarț, primarul municipiului Arad, și Florin Birta, primarul municipiului Oradea, pentru a pune pe tapet realizarea drumului expres Arad-Oradea.

,,Zilele următoare vom semna un protocol între cele două Consilii Județene și cele două Primării pentru a aloca fondurile necesare actualizării studiului de fezabilitate. Acest drum care va lega municipiile Oradea și Arad reprezintă prioritatea în colaborarea Arad-Bihor, județe conduse de PNL în următorii patru ani! Drumul expres Arad-Oradea va degreva traficul de pe DN79, va constitui o centură pentru localitățile de pe traseu, între care orașul Chișineu-Criș, și va aduce o dezvoltare economică în comunitățile pe care le traversează, prin crearea unei noi linii de comunicație”,  a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Drumul leagă cele două coridoare europene: autostrada Transilvania și coridorul 4, dar este și o legătură strategică pe culoarul Nord-Sud în sud-estul Europei”.

uslasul_perit

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *