News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Acțiune a polițiștilor Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Acțiune a polițiștilor Biroului de Combatere a Delictelor Silvice
Please follow and like us:
Pin Share

În perioada 25-27 ianuarie a.c., polițiștii silvici au desfășurat o acțiune pentru verificarea exploatării, transportului și depozitării materialelor lemnoase, în zona Buteni.

Au fost efectuate 5 controale de transport material lemnos, fiind verificate 21 de mijloace de transport.
Polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale conform Legii 171/2010, în valoare de 17.000 de lei.

În cadrul acestor activități, în colaborare cu polițiștii orașului Sebiș și ai Secției 9 Rurală Sebiș, au constat că, în perioada 31 decembrie 2021-3 ianuarie 2022, dintr-un fond forestier al unui composesorat din Buteni, ar fi fost expediați 24,55 metri cubi de material lemnos, fără avize de însoțire a mărfii. Activitatea ar fi beneficiat de sprijinul unei societăți comerciale care ar fi transportat ilegal materialul lemnos. Au fost confiscate: 24,55 metri cubi de material lemnos, în valoare de aproximativ 4.500 de lei și două mijloace de transport (camioane) utilizate la săvârșirea faptei, în valoare de peste 93.000 de lei. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț.

Activitățile vor continua pe tot parcursul anului, în tot județul.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *