News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

1536473_695438783827594_1426514755_n

Organizația Municipală a Femeilor PDL Arad – președinte Adina Dumitrean –, în colaborare cu Asociația „Magia Cuvântului”, au dat startul acțiunii „Cartierul de poveste”, în parcurile și locurile de joacă din cartierele orașului Arad, unde au fost prezenți sute de copii și părinți. Cei prezenți s-au bucurat de un adevărat spectacol de spus, ascultat și… creat povești, deoarece organizatorii au inclus în aceste manifestații inclusiv ateliere de creație de povești.
„Evenimentul a fost unul complex, pentru a reda în întregime magica lume a copiilor. Cei mici au avut parte de mai multe activități precum jocuri interactive pentru părinți și copii, relatarea unor povești interactive care susțin valorile morale, dansul poveștilor cu muzică pentru copii, dar și crearea unor povești sau desene de către copii împreună cu părinții”, a declarat Adina Dumitrean, președinta Organizației Municipale de Femei a PDL Arad.
Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Gianinei Pistru, președinta Organizației Municipale a PDL Arad și deputatului Claudia Boghicevici. Totodată, mai multe reprezentante ale Organizației de Femei a PDL Arad au fost implicate direct în activitățile desfășurate în cadrul evenimentului.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *