News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

În oraşul Sântana, a avut loc o acţiune de ecologizare a parcurilor şi spaţiilor verzi din oraş, la care au participat peste 50 de copii şi tineri din cadrul Compartimentului Case de tip Familial Sântana şi elevii clasei a III-a de la Şcoala Generală Sf.Ana din localitate. Primăria Sântana a sprijinit această acţiune de ecologizare oferind saci pentru gunoi şi mănuşi copiilor.

La Lipova s-a desfăşurat a 2-a ediţie a „Cupei prietenia” la fotbal, competiţie organizată de către Serviciul Rezidenţial în domeniul protecţiei copilului din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad. Competiţia a avut loc în sala de sport din localitate, pusă la dispoziţie de către Primărie. Au participat 4 echipe de la: Liceul „Atanasie Marienescu”, Liceul „Sever Bocu” şi tinerii de la Compartimentul Case de tip Familial Lipova.

Tinerii au primit diplome de participare, o gustare caldă şi băuturi răcoritoare, oferite de gazdele competiţiei Casele de Tip Familial Lipova din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad. La această competiţie au participat peste 40 de sportivi şi aproximativ 30 de suporteri care şi-au încurajat favoriţii.

Acţiunile de acest gen vor continua şi pe viitor, tinerii manifestând un interes deosebit pentru astfel de activităţi care le dezvoltă spiritul civic, beneficiile şi bucuria muncii în echipă.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *