News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

ACȚIUNILE DIGI INTRĂ LA TRANZACȚIONARE LA BURSA DE VALORI BUCUREȘTI ACȚIUNILE DIGI INTRĂ LA TRANZACȚIONARE LA BURSA DE VALORI BUCUREȘTI
Please follow and like us:
Pin Share

Acțiunile DIGI Communications, simbol bursier (DIGI), important furnizor de servicii de telecomunicaţii din România şi Ungaria, au intrat la tranzacționare la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) pe 16 mai 2017, în urma finalizării cu succes a celei mai mari oferte publice inițiale (IPO) derulată de o companie privată pe piața de capital românească.

Prețul acțiunilor în cadrul ofertei a fost de 40 lei / acțiune. La acest preț, valoarea ofertei a fost de peste 944 milioane lei (207 milioane euro).

Astăzi, în deschiderea ședinței de tranzacționare, primele tranzacții cu acțiunile DIGI s-au realizat la 41,7 lei. Evoluția prețului acțiunilor DIGI poate fi urmărită aici.

„Primul emitent din sectorul telecom vine la Bursa de Valori București ca urmare a unei operațiuni de piață de succes. Faptul că încep să intre la bursă companii din sectoare economice tot mai diverse și dinamice arată gradul de diversificare și de modernizare al pieței de capital românești. Cu randamente de peste 16% în doar patru luni, România este piața care are una dintre cele mai mari creșteri din Europa în acest an,” a declarat Ludwik Sobolewski, CEO al BVB. 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *