News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

În a doua etapă a repartizării computerizate, în judeţul Arad au fost repartizaţi 10 candidaţi. Dintre aceştia 7 provin din judeţul Arad, 3 din alte judeţe.

În învăţământul vocaţional au fost admişi, în urma susţinerii probelor de aptitudini (în perioada 5-7 iulie 2010), 4 candidaţi: 2 la Liceul cu Program Sportiv, 2 la Seminarul Teologic Liceal Ortodox.

Astfel, după etapa a doua a admiterii 2010 din totalul de 4350 de locuri, la licee au rămas neocupate 469 de locuri. Aceste locuri vor putea fi ocupate în perioada 1-10 septembrie 2010 de absolvenţii de clasa a VIII-a care au rămas nerepartizaţi după primele etape, sau nu au participat, din diferite motive, la primele etape de admitere.

Până la data de 15 iulie 2010, absolvenţii depun, la unităţile şcolare la care au fost declaraţi admişi, dosarele de înscriere, cuprinzând actele de studii în original. Înscrierea la licee a candidaţilor declaraţi admişi în urma repartizării computerizate se efectuează, conform unui program afişat de unitatea de învăţământ, pe baza următoarelor acte:

a) cererea de înscriere;

b) cartea de identitate (dacă este cazul) si certificatul de nastere, în copie legalizată;

c) adeverinţă cu notele si media generală obţinute la tezele unice si cu media generală obţinută la

evaluarea naţională din clasa a VIII-a;

d) foaia matricolă pentru clasele a V-a – a VIII-a (cu calculul mediei generale);

e) fisa medicală.

Candidaţii care, în perioada 5-15 iulie nu îşi depun dosarele de înscriere, se consideră retraşi, iar locurile corespunzătoare sunt declarate neocupate si vor fi utilizate pentru rezolvarea cazurilor speciale de către comisia judeţeană de admitere. Acesti candidaţi vor fi repartizaţi de comisia de admitere judeţeană, pe locurile rămase libere, după rezolvarea cazurilor speciale, în perioada 21-23 iulie 2010.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *