News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

În conferinţa de presă de săptămâna trecută desfăşurată la PNL Arad, secretarul coordonator Vasile Man a făcut mai multe aprecieri cu privire la Organizaţia PNL Chisindia. Vasile Man a declarat că mai mulţi membri sau reînscris în PNL, după ce au activat patru ani de zile în PDL Chisindia.

În acest sens, ne-am adresat preşedintelui PDL Chisindia, primarul Claudiu Paşca, care ne-a declarat următoarele: „Organizaţia PDL Chisindia are în Consiliul local trei consilieri şi nici unul nu are de gând să părăsească partidul. Mai mult de atât, nici un membru al organizaţiei PDL Chisindia nu şi-a exprimat opţiunea de a pleca din partid. Am discutat cu toţi membrii organizaţiei şi nici vorbă de a părăsi vreunul PDL-ul. Cel care a fost ales preşedinte la PNL Chisindia este consilier aflat pe listele PNG la alegerile locale din 2008. Nu a fost niciodată membru PDL. La fel şi membrii organizaţiei PNL Chisindia nu sunt foşti membri PDL”.

L-am întrebat şi pe Adrian Ţolea, preşedintele Colegiului V al PDL (de unde face parte şi Organizaţia PDL Chisindia) cum comentează declaraţiile secretarului coordonator Vasile Man. În acest sens, Adrian Ţolea ne-a declarat: „Afirmaţiile făcute de dl. Vasile Man sunt total neadevărate. Ei încearcă să speculeze politic lipsa de organizare la nivel de judeţ bazându-se pe minciună şi dezinformarea opiniei publice. Dl. Vasile Man mai bine ar folosi conferinţele de presă de la PNL pentru a explica ce a făcut la Spitalul Judeţean Arad, când era director administrativ, în legătură cu contractele realizate în acea perioadă”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *